ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο κ. Χ. Δαυίδ μέλος του Δ.Σ. της Εμπορικής

14:30 - 24 Οκτ 2007 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Στην εκλογή του κ. Χαράλαμπου Γ. Δαυίδ ως μη Εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Παναγιώτη Τσάκου, προχώρησε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Εμπορικής Τράπεζας.


Ο κ. Χαράλαμπος Γ. Δαυίδ είναι Πρόεδρος της Frigoglass Α.Ε. και του Ομίλου Plias Α.Ε., Αντιπρόεδρος της Κατσέλης Α.Ε. και μέλος του ΔΣ του Ομίλου Ideal, της Nigerian Bottling Company P.L.C., της A.G. Leventis P.L.C. της Cummins West Africa Ltd και της Vectis Capital.

Είναι επίσης Μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Β. Ο κ. Χαράλαμπος Γ. Δαυίδ έχει επίσης διατελέσει Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ, της Alpha Finance και της Lanitis Development Limited. Ο κύριος Χάρης Γ. Δαυίδ είναι Εκτελεστικό Μέλος του International Directors Council του Μουσείου Guggenheim της Νέας Υόρκης.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Jean Frédéric de Leusse και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας κ. Αντώνης Κροντηράς καλωσόρισαν τον κ. Δαυίδ και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Παράλληλα, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου στον κ. Παναγιώτη Τσάκο για τη μέχρι σήμερα συνεισφορά του στην Εμπορική Τράπεζα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.