ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Ακινήτων και Επενδύσεων: Παρούσα και η Ελλάδα

16:00 - 02 Οκτ 2015 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Ακινήτων και Επενδύσεων: Παρούσα και η Ελλάδα
Στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL, η οποία λαμβάνει χώρα στο Μόναχο, από τις 5 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου θα εκπροσωπηθεί και φέτος η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στην έκθεση θα συμμετάσχει για τρίτη φορά το ΤΑΙΠΕΔ, αξιοποιώντας τη διεθνή και αναγνωρισμένη εκθεσιακή πλατφόρμα της EXPO REAL για τη βέλτιστη προβολή και αξιοποίηση των επαγγελματικών ακινήτων του δημοσίου.

Σημειώνεται ότι η EXPO REAL συγκεντρώνει ετησίως 18.600 επαγγελματίες επισκέπτες και 17.400 επιχειρήσεις εκθέτες, ενώ από το 2010 έχει συμπληρώσει τη θεματολογία της με τον κλάδο των επενδύσεων (επενδυτές σε οικονομικά αναπτυσσόμενες περιοχές, συμβούλους ανάπτυξης, χρηματοδότες, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μάνατζερ ακινήτων και υπεύθυνους επέκτασης, μέχρι και τους τελικούς χρήστες και επενδυτές). Στο πλαίσιο της έκθεσης λαμβάνει χώρα και ένα συνοδευτικό πρόγραμμα συνεδρίων με επίκεντρο το “INVESTMENT LOCATIONS FORUM”, όπου παρουσιάζονται και αναλύονται στρατηγικές και απόψεις σε σχέση με τις αγορές από ειδικούς του κλάδου.

Η έκθεση απευθύνεται σε αρμόδιους λήψης αποφάσεων τμημάτων ακινήτων, επιχειρήσεων, παροχής υπηρεσιών, βιομηχανίας, εμπορίου και δημοσίου, εκπροσώπους δήμων, κοινοτήτων και οικονoμικών περιφερειών, facility managers, κλαδικούς εκδοτικούς οίκους, συμβούλους ακινήτων, διαχειριστές αμοιβαίων κεφαλαίων, στελέχη τραπεζών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, ιδιωτικούς και θεσμικούς επενδυτές, συμβούλους περιουσίας, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, διαχειριστές ακινήτων, αρχιτέκτονες και στελέχη της βιομηχανίας τεχνικών έργων.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο, επισημαίνει, ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.exporeal.net προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα και την προσεχή διοργάνωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.