ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΤΑΡ τιμήθηκε με το Ειδικό «Βραβείο Επενδύσεων»

15:59 - 12 Μαρ 2017 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Ο ΤΑΡ τιμήθηκε με το Ειδικό «Βραβείο Επενδύσεων»
Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) παρέλαβε στις 8 Μαρτίου 2017 το Ειδικό «Βραβείο Επενδύσεων», στο πλαίσιο της 5ης Τελετής Απονομής των Βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος, μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ). Ο ΣΒΒΕ διοργάνωσε την εκδήλωση σε συνεργασία με την Καθημερινή, ώστε να τιμήσει τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για τη δραστηριοποίησή τους στη Βόρειο Ελλάδα.
Στην Τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Καθηγητής Περικλής Μήτκας, και ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής κ. Νικόλαος Πέντζος.
 
Τον TAP εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο κ. Απόστολος Λεμονίδης, Υπεύθυνος Τοπικών Κοινωνιών για την Κεντρική Μακεδονία. Ο κ. Λεμονίδης παρέλαβε το «Βραβείο Επενδύσεων» τονίζοντας ότι αποτελεί αναγνώριση της σκληρής συλλογικής δουλειάς και απόλυτης εστίασης όλων όσων εργάζονται για την υλοποίηση του αγωγού και του στόχου του. Αναφέρθηκε επίσης, στην κληρονομιά και τα οφέλη του TAP για τη χώρα.
 
Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης σημείωσε ότι σκοπός του θεσμού είναι να βραβεύει υγιείς επιχειρήσεις που αριστεύουν με τις επιδόσεις τους παρά τις συνθήκες· και να καταδείξει πως υπάρχει ακόμη βιομηχανία στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία και παράγει διεθνώς εμπορεύσιμα προϊόντα.
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.