ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Roadshow: Σε ποιους τομείς επικεντρώνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον Κύριο

10:31 - 22 Σεπ 2017 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Roadshow: Σε ποιους τομείς επικεντρώνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον
"O κλάδος που συζητείται περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι το real estate. Ο ενεργειακός τομέας και ο καταναλωτικός επίσης ελκύουν ενδιαφέρον από την πλευρά των επενδυτών" ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Σωκράτης Λαζαρίδης μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg στο πλαίσιο του Roadshow που έλαβε χώρα στο Λονδίνο.

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε ότι στο χρηματιστήριο καταγράφεται τον τελευταίο χρόνο σημαντικά χαμηλότερο volatility και πως τα τελευταία επτά χρόνια έδειξαν ότι σε περιόδους διαπραγματεύσεων η αγορά έχει τα μεγαλύτερα σκαμπανευάσματα.

Σε ό,τι αφορά τις τράπεζες σημείωσε ότι έχουν τις μεγαλύτερες διακυμάνσεις, αλλά και πως σε αυτές παρατηρείται ο μεγαλύτερος όγκος συναλλαγών.

Τόνισε δε, ότι είναι σημαντικό να δίνει η ελληνική οικονομία τη δυνατότητα να αντλούν ρευστότητα και να εκδίδουν ομόλογα οι επιχειρήσεις και να δούμε πώς θα χρηματοδοτηθεί η ανάπτυξη.

«Είναι σημαντικό θέμα για την Ευρώπη το πώς θα χτίσουμε ένα περιβάλλον που θα χρηματοδοτούνται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ κλείνοντας εξέφρασε την ελπίδα το επόμενο διάστημα και μέχρι τη λήξη του προγράμματος οι συζητήσεις γύρω από την Ελλάδα να είναι λιγότερες…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.