ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πιτσιόρλας: Το 2018 θα μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό

09:01 - 29 Σεπ 2017 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Πιτσιόρλας: Το 2018 θα μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό
«Η επένδυση στο Ελληνικό θα προχωρήσει οποιαδήποτε απόφαση κι αν λάβει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ υφυπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Τόνισε δε, πως το ΚΑΣ έχει γνωμοδοτική αρμοδιότητα κι ακόμα κι αν κρίνει ότι ορισμένες εκτάσεις στο Ελληνικό είναι «αρχαιολογικού ενδιαφέροντος» τα έργα θα υλοποιηθούν χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις.

«Ολόκληρες πόλεις στην Ελλάδα είναι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και χτίζονται σπίτια κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός, προσθέτοντας ότι το μοναδικό ζητούμενο θα είναι οι εργολάβοι να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή.

Απέδωσε την πολιτική ένταση που έχει προκύψει στην επένδυση που έχουν κάνει «κάποιοι» ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να προχωρήσει σε αυτά τα έργα».

Επισήμανε δε, ότι το μνημόνιο για την επένδυση στο Ελληνικό συνήφθη ακριβώς για να αποφευχθούν καθυστερήσεις και άλλα εμπόδια.

Ο κ. Πιτσιόρλας επαναβεβαίωσε το χρονοδιάγραμμα που προβλέπει ότι το 2018 θα μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό δεν έχει αλλάξει, εφόσον εγκριθεί το προεδρικό διάταγμα και ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για το καζίνο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.