ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στ.Πιτσιόρλας: Μπουλντόζες το φθινόπωρο στο Ελληνικό

17:22 - 10 Μαρ 2018 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Στ.Πιτσιόρλας: Μπουλντόζες το φθινόπωρο στο Ελληνικό
Μέχρι το φθινόπωρο αναμένεται να έχει προχωρήσει το θέμα του Ελληνικού, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στ. Πιτσιόρλας.

Μιλώντας το Σάββατο το μεσημέρι στην ΕΡΤ ανέφερε: «Επίκειται σύντομα η συνεδρίαση της Επιτροπής Παιγνίων για την άδεια Καζίνο. Θα έχουμε μπουλντόζες τον Οκτώβριο».

Αναφερόμενος στο θέμα των ναυπηγείων ο κ. Πιτσιόρλας υπογράμμισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να αναβιώσει την ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Μάλιστα με την απόφαση του Πρωτοδικείου για την είσοδο Ειδικού Διαχειριστή στο ναυπηγείο Σκαραμαγκά ξεκινά η διαδικασία εξυγίανσης της εταιρίας, σημείωσε ο υφυπουργός ενώ σύντομα, όπως είπε, θα υπάρξουν εξελίξεις και για το Νέωριο Σύρου.

Μια άλλη παρέμβαση της κυβέρνησης που τονώνει το επενδυτικό ενδιαφέρον, σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομίας, είναι ο νόμος για τη φαρμακευτική κάνναβη.

«Το φθινόπωρο θα δούμε να εγκαθίστανται οι πρώτες επενδύσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο κ. Πιτσιόρλας αναφέρθηκε στην προσπάθεια τόνωσης των ελληνικών εξαγωγών αγροτικών προϊόντων στην Κίνα. Όπως είπε, τον Απρίλιο θα συνεδριάσει στο Πεκίνο η μικτή διοικητική επιτροπή με στόχο να ανοίξει περαιτέρω η Κινεζική αγορά.

«Η Ελλάδα θα είναι τιμώμενη χώρα στην επόμενη τεράστια έκθεση της Σαγκάης» είπε χαρακτηρίζοντας το γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την ενίσχυση του διμερούς εμπορίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.