ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τον Ιούνιο το επόμενο κεφάλαιο του Forum «InvestGR»

11:26 - 02 Οκτ 2018 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Τον Ιούνιο το επόμενο κεφάλαιο του Forum «InvestGR»
Μετά την επιτυχία του 1ου FORUM 2018, στις αρχές Ιουλίου, χάρη στη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών και εκπροσώπων του πολιτικού, επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου, το “InvestGR – FOREIGN INVESTMENTS IN GREECE” (www.investgr.eu) εξελίσσεται σε ένα σημαντικό «θεσμό» πάνω στη θεματική «Ελλάδα, ελκυστικός επενδυτικός προορισμός» .

Ήδη, σημαντικοί θεσμοί έχουν προσφέρει την αιγίδα τους ενόψει του 2nd FORUM 2019 , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου 2019 στο Χίλτον, όπως η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σύμφωνα με τους οργανωτές, υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον συμμετοχής από μεγάλες ξένες πολυεθνικές εταιρείες και, ειδικότερα, από τους κλάδους της Ενέργειας , του  Τουρισμού και της Τεχνολογίας/Καινοτομίας,, ενώ αναμένεται συμμετοχή και κορυφαίων εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου.

Στο 2nd FORUM 2019, θα παρουσιαστεί έρευνα – βαρόμετρο της METRON ANALYSIS, με θέμα: «Ελλάδα, ελκυστικός επενδυτικός προορισμός;», συνοδευόμενη από αναλύσεις και συγκρίσεις με τα ευρήματα της ίδιας έρευνας στο 1st FORUM 2018.

Τέλος, με την επιστημονική εποπτεία του Καθηγητή Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ. Γιώργου Παγουλάτου, θα παρουσιαστεί ένα κείμενο - «μανιφέστο» των ξένων πολυεθνικών στην Ελλάδα, με τις θέσεις και προτάσεις τους ως προς το επενδυτικό πλαίσιο της χώρας.

Οργανωτής του “InvestGR – FOREIGN INVESTMENTS IN GREECE”  είναι η PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS, ενώ την ευθύνη της υποστήριξης της οργάνωσης και της επικοινωνίας έχει η TOUCH POINT STRATEGIES.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.