ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκινά η επένδυση για την ανακαίνιση του Hilton Κύριο

08:05 - 16 Απρ 2019 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Ξεκινά η επένδυση για την ανακαίνιση του Hilton
Μετά το Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Hilton. Πρόκειται για μία επένδυση της τάξεως των 50 εκ.ευρώ και θα ολοκληρωθεί σε ορίζοντα διετίας και χωρίς να επηρεάσει τη λειτουργία του ξενοδοχείου. Στόχος είναι η επανατοποθέτηση του Hilton στην ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργώντας ένα μοναδικό προορισμό πόλης.

Tα υφιστάμενα 506 δωμάτια και σουίτες θα μετατραπούν αφενός σε 126 πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες, αφετέρου σε 239 υψηλών προδιαγραφών δωμάτια. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί νέο ιδιωτικό club με εστιατόρια διακεκριμένων brands, όπως επίσης και χώροι για μικρές εκδηλώσεις και συναντήσεις, ενώ στο σχεδιασμό είναι και η δημιουργία νέου club υγείας και ευεξίας με εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, spa και πισίνας. Aπόφαση των ιδιοκτητών είναι το ξενοδοχείο να συνεχίσει τη λειτουργία του καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες ξεκινούν άμεσα και θα ολοκληρωθούν το 2021, ενώ στόχος της αλλαγής του λειτουργικού μοντέλου του Hilton Athens είναι η δημιουργία ενός εμβληματικού προορισμού μικτής χρήσης στην ελληνική πρωτεύουσα.

Σημειώνεται εδώ ότι με βάση τον ισχύοντα συντελεστή δόμησης, η υφιστάμενη δόμηση στο ξενοδοχείο καταλείπει ένα αδόμητο υπόλοιπο της τάξεως των 9.000 τ.μ., το οποίο και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από την ιδιοκτήτρια εταιρεία σε περίπτωση έκδοσης νέας άδειας δόμησης για τα συγκεκριμένα 9.000 τ.μ..

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.