ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Εφικτός στόχος η έναρξη του Ελληνικού μέχρι τέλος 2019

15:51 - 28 Ιουλ 2019 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε για το Ελληνικό ότι εντός του 2019 θα έχει ολοκληρώσει το κράτος τις υποχρεώσεις του προς τη Lamda Development, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η έναρξη του έργου έως το τέλος του έτους «είναι ένας εφικτός στόχος», σε συνέντευξη που έδωσε στην Realnews.

«Αποτελεί εθνικό στόχο να ανέβουν οι επενδύσεις στην Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ετοιμάζεται νομοσχέδιο, το οποίο είναι «εξαιρετικά φιλοεπενδυτικό», ενώ εκτίμησε πως «η ταχύτητα με την οποία κινηθήκαμε τις πρώτες δύο εβδομάδες, έχει δώσει στην αγορά μια αισιοδοξία» και ότι «ένας νέος αέρας πνέει ως προς το επενδυτικό κλίμα».

Όσον αφορά την πρόθεση της κυβέρνησης για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι στην Ελλάδα δεν θα επιτρέπεται πια η βία. «Όποιος σηκώνει χέρι για να πετάξει μολότοφ, πέτρες, να κάνει κατάληψη, να σπάσει βιτρίνες και να κάψει αυτοκίνητα, τότε θα συλλαμβάνεται», τονίζει χαρακτηριστικά.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει ότι δεν θα επιστρέψει άμεσα στις κινητοποιήσεις στους δρόμους, διότι εξηγεί πως «οι άνθρωποι που κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις δεν θα ήθελαν να δουν τον Τσίπρα, που είναι φίλος του Σόιμπλε και τους υπουργούς του, που πέρασαν τα μνημόνια και ξεκίνησαν τις κατασχέσεις».

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.