ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνικό: Παραδόθηκε το πόρισμα του Διαγωνισμού-Άδωνις: Πάμε για το έργο

11:42 - 31 Δεκ 2019 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Ελληνικό: Παραδόθηκε το πόρισμα του Διαγωνισμού-Άδωνις: Πάμε για το έργο
Παραδόθηκε το πόρισμα της πρώτης φάσης του Διαγωνισμού για το «Ελληνικό» στην Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ).Το αμέσως επόμενο διάστημα η Ε.Ε.Ε.Π. θα προχωρήσει στις κατά νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας. Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και έδωσε το... σύνθημα να ξεκινήσει το έργο.

Άλλωστε, στόχος είναι να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις και όσο γίνεται πιο σύντομα -εντός του 2020- να μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό.

"Παραδόθηκε το πόρισμα της πρώτης φάσης του Διαγωνισμού για το «Ελληνικό» στην Αναθέτουσα Αρχή. Ο διαγωνισμός προχωρά κατά τα προβλεπόμενα και πάμε για το έργο", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ενώ η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΕΠ αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διενέργειας του Διεθνούς Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την Παραχώρηση Άδειας λειτουργίας Επιχείρησης Καζίνο (ΕΚΑΖ) ευρέος φάσματος δραστηριοτήτων στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού - Αγίου Κοσμά, παρέδωσε στην Ε.Ε.Ε.Π. τα Πρακτικά με τα αποτελέσματα του πρώτου σταδίου του Διαγωνισμού που αφορά στην αξιολόγηση των δικαιολογητικών συμμετοχής των διαγωνιζομένων.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Ε.Ε.Ε.Π. θα προχωρήσει στις κατά νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.