ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Volkswagen: Δρομολογεί επένδυση ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

15:53 - 12 Φεβ 2020 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Volkswagen: Δρομολογεί επένδυση ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα
Κλιμάκιο στελεχών της Volkswagen υποδέχεται στις 12-13 Φεβρουαρίου η ελληνική κυβέρνηση, στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου της για την ηλεκτροκίνηση

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία εκπονεί μελέτη σκοπιμότητας, για project που αφορά ηλεκτροκίνηση σε νησιά.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης και τα στελέχη της Volkswagen που επισκέπτονται την Καβάλα και τη Θάσο θα κάνουν επιτόπια  αξιολόγηση των στοιχείων που συλλέγονται για την μελέτη αυτή. Αντίστοιχη διαδικασία συλλογής στοιχείων συγκοινωνιακού φόρτου και οδικών δικτύων έχει προηγηθεί από στελέχη της Οικονομικής Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και για άλλα νησιά.

Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την αξιολόγηση των στοιχείων και την ολοκλήρωση της μελέτης. Το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών για την Ελλάδα, όπως η Volkswagen δείχνει ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης για την ενίσχυση της εξωστρέφειας φέρουν αποτέλεσμα, επισημαίνεται από το υπουργείο Εξωτερικών.



Τελευταία τροποποίηση στις 16:01 - 12 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.