ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλο ενδιαφέρον για το 2ο Conference «Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα»

18:21 - 17 Φεβ 2020 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Conference με τίτλο "Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα" που θα πραγματοποιηθεί των ερχόμενη Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 09:00 με 17:00 στην Αίγλη Ζαππείου, αίθουσα Ολυμπία.

Στο Conference 20 διακεκριμένοι ομιλητές, θα παρουσιάσουν:

  • Τις κύριες αλλαγές που προωθούνται στην οικονομία με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων.
  • Τις διαφοροποιήσεις που προωθούνται στο φορολογικό πλαίσιο.
  • Τις ευκαιρίες που προσφέρονται για τα ακίνητα, τον τουρισμό, την ενέργεια και τη ναυτιλία για ντόπιους και ξένους επενδυτές.
  • Τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται για τις start up εταιρείες και τον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Στο Conference θα μιλήσουν εκπρόσωποι των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Αθηνών, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Κτηματολογίου, Στέλεχος της Διευθυντής Προσέλκυσης & Υποστήριξης Επενδύσεων του Invest Greece, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, εκπρόσωπος του ΣΕΒ, ο Πρόεδρος των Μελών ΧΑ (ΣΜΕΧΑ) ο Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ακινήτων και άλλοι.

Οι στόχοι

Κεντρική στόχευση του Conference είναι να διερευνήσει τα νέα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και να αναδείξει τις προοπτικές για προσέλκυση επενδύσεων. Στα πλαίσια αυτά θα εξεταστούν το οικονομικό περιβάλλον, το επενδυτικό πλαίσιο, το φορολογικό καθεστώς και οι συγκεκριμένες ευκαιρίες που υπάρχουν στους διάφορους τομείς για επενδύσεις στην Ελλάδα. Μέσα απ’ αυτή τη διερεύνηση, θα διαφανούν οι προϋποθέσεις και οι προοπτικές για επενδύσεις στην Ελλάδα. Ακόμα το Conference, επιδιώκει να συμβάλει στην προσπάθεια για ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας και την προσέλκυση σημαντικών επενδυτικών σχεδίων, που θα τονώσουν την ανάπτυξη της οικονομίας, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και γενικά θα βοηθήσουν στη δημιουργία ποιοτικών έργων υποδομής στην Ελλάδα.

Τρόπος συμμετοχής

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της εν λόγω εκδήλωσης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία fmw financial media way στα τηλέφωνα +302107244293 (Αθήνα) ή στο +35722342005 (Κύπρος) ή περισσότερες λεπτομέρειες στο www.fmw.com.cy.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.