ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Ανοίγει ο δρόμος για έναρξη της επένδυσης στην Κασσιόπη

11:35 - 10 Μαρ 2020 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Γεωργιάδης: Ανοίγει ο δρόμος για έναρξη της επένδυσης στην Κασσιόπη
«Ο επενδυτής έχει κάνει την αίτηση στο Υπουργείο Υποδομών για να βγάλει τη υψομετρική μελέτη, αυτή που δεν έβγαζε ο Δήμαρχος. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα, θα βγει η υψομετρική μελέτη, άρα θεωρητικά την επόμενη εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει η επένδυση στην Κασσιόπη».

Αυτό τόνισε για την επένδυση στην Κασσιόπη ο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3.

Για το Ελληνογερμανικό Φόρουμ στο Βερολίνο σχολίασε ότι «Το Φόρουμ πήγε εξαιρετικά καλά. Παρά τον κορονοϊό η συμμετοχή ήταν αθρόα. Υπεγράφη συμφωνία για τη ΔΕΗ και είχαμε δυο - τρεις εταιρίες που υπέγραψαν επιτόπου μεταξύ τους συμφωνίες. Το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο, αλλά το κυριότερο, η στήριξη της Γερμανίδας καγκελαρίου, κ. Μέρκελ στους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό ήταν πρωτοφανής».

Ο υπουργός σημείωσε ότι «η κ. Μέρκελ πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των ελληνικών θέσεων, δηλώνοντας ότι στηρίζει απόλυτα την Ελλάδα στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τα σύνορά της και τα σύνορα της Ευρώπης».

«Αρνήθηκε, επίσης, να δει τον κ. Ερντογάν κατ΄ ιδίαν. Αυτό σημαίνει ότι η πολιτική που άσκησε ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση έχει αποδώσει. Για πρώτη φορά η Ευρώπη βλέπει ότι έχει απέναντί της μια κυβέρνηση απολύτως αποφασισμένη και έναν λαό απολύτως ενωμένο», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.