ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Α.Βγενόπουλος: «Θα τρίβουν τα μάτια τους...»

10:09 - 09 Αυγ 2007 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Θα τρίβουν τα μάτια τους με αυτά που έρχονται αλλά και με αυτά που σχεδιάζονται αναφέρει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, επικεφαλής του ομίλου Marfin, στο «R», ο οποίος εμφανίσθηκε ιδιαίτερα καθησυχαστικός για την πορεία της μετοχής της MIG.

Εδώ και περίπου 2 μήνες το management της Marfin είχε προβλέψει ότι τον Αύγουστο θα υπάρξει διόρθωση στα χρηματιστήρια, ενώ για το μέλλον προβλέπει ότι «μετά τις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων της Marfin Popular Bank αλλά και των deals που θα ανακοινώσει η MIG  από τον Σεπτέμβριο η αγορά θα συνειδητοποιήσει που είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε».

Ο επικεφαλής της Marfin δεν εμφανίσθηκε προβληματισμένος ούτε για την διόρθωση στο ΧΑ ούτε για την μετοχή της MIG αλλά πολύ αισιόδοξος για αυτά που έρχονται...

Τελικά ίσως αποδειχθεί ότι η χρηματιστηριακή τιμή της MIG στα επίπεδα των 6,7 ευρώ δηλαδή στην τιμή που πραγματοποιήθηκε η αύξηση κεφαλαίου, αποτελεί μιαμεγάλη επενδυτική ευκαιρία.

Η MIG αποτιμάται τιμή προς λογιστική αξία 1 δηλαδή όσο και τα κεφάλαια της και αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα κριτήριο για τους επενδυτές.

Π. Λεωτσάκος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.