ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνικός Χρυσός: Στη Βουλή το υπόμνημα-Τι λέει για την επένδυση

20:15 - 11 Μαρ 2021 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Υπόμνημα προς την Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων κατέθεσε σήμερα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικός Χρυσός, κ. Χρ. Μπαλάσκας, επισημαίνοντας τις κύριες αναπτυξιακές παραμέτρους της Νέας Επενδυτικής Συμφωνίας για την πλήρη ανάπτυξη των Μεταλλείων Κασσάνδρας.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Ελληνικός Χρυσός στο κατατεθέν υπόμνημα υπογράμμισε ότι η νέα Επενδυτική Συμφωνία οριοθετεί μια μακρόπνοη επένδυση εθνικής σπουδαιότητας για τη χώρα μας, με πολλαπλά οφέλη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και ανέφερε ότι στρατηγικός στόχος της Ελληνικός Χρυσός, είναι να αναδείξει τα Μεταλλεία Κασσάνδρας, σε μεταλλεία παγκόσμιας κλάσης, που θα αποτελέσουν καταλύτες ανάπτυξης για την περιοχή και για ολόκληρη τη χώρα, καθιστώντας την Ελλάδα μία από τις τρεις πρώτες χώρες-παραγωγούς χρυσού σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το Υπόμνημα της Ελληνικός Χρυσός προς την Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου παρουσιάζει αναλυτικά τα οφέλη του νέου επενδυτικού σχεδίου για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη καθώς και τις εγγυήσεις που παρέχει για την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαβάστε ολόκληρο το υπόμνημα ΕΔΩ

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.