ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mohegan: Στηρίζουμε την επένδυση στο Ελληνικό παρά την αλλαγή διοίκησης

13:27 - 23 Μαρ 2021 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Mohegan: Στηρίζουμε την επένδυση στο Ελληνικό παρά την αλλαγή διοίκησης
Τη δέσμευσή της στο έργο για το καζίνο στο Ελληνικό, που έχει αναλάβει σε κοινοπραξία με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, επιβεβαιώνει η Mohegan Gaming & Entertainment (MGE), σε σημερινή (23/3) δήλωσή της, στον απόηχο των αλλαγών στη διοίκηση.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι το έργο δεν επηρεάζεται από την αποχώρηση του Μάριου Κοντομέρκου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και υπογραμμίζει ότι το συγκριμένο project είναι η ναυαρχίδα του επενδυτικού σχεδίου της στην Ευρώπη.

Ο James Gessner Jr., Πρόεδρος του Συμβουλίου της Φυλής των Μοϊκανών ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Mohegan Gaming & Entertainment (MGE) διατηρεί τη δέσμευσή της για το Inspire Athens, τη ναυαρχίδα του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας στην Ευρώπη, και θα εξακολουθήσει να στηρίζει το έργο ανάπτυξης όπως προβλέπεται από το στρατηγικό της σχέδιο».

Πρόσθεσε δε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της MGE «θα διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση της νέας ηγεσίας και την απρόσκοπτη εφαρμογή του εταιρικού σχεδίου σε συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία και τους συνεταίρους της MGE».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:34 - 23 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.