ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

RIST HELLAS:Τα πιο hot brands ρολογιών τώρα και στην Ελλάδα

15:20 - 01 Μαρ 2016 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
RIST HELLAS:Τα πιο hot brands ρολογιών τώρα και στην Ελλάδα
Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/2 στις 19:00, στο The Clumsies, το The #meetFossil event!

Fashion bloggers, fashion editors & media representatives γνώρισαν από κοντά τα στελέχη της RIST HELLAS, αλλά και συζήτησαν τις νέες τάσεις για τα brands του FOSSIL GROUP, απολαμβάνοντας άφθονα FOSSIL Cocktails!

Η RIST HELLAS, αποκλειστική αντιπρόσωπος των ρολογιών του FOSSIL GROUP, αναζητά μαζί σας τον τρόπο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε! Μαζί θα ανακαλύψουμε όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που θα κάνουν το ρολόι την καθοριστική πινελιά στο προσωπικό σας στυλ! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε!

Το FOSSIL GROUP συγκεντρώνει τα πιο hot fashion brands ρολογιών και η RIST HELLAS είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα! Βrands όπως η BURBERRY, η EMPORIO ARMANI και η ADIDAS, που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, πλαισιώνονται από fashionable brands καθένα με τον δικό του, προσωπικό χαρακτήρα.

Η φρεσκάδα και η ενέργεια της DKNY, ο cool και αυθεντικός σχεδιασμός MICHAEL KORS, οι εκλεπτυσμένες και πρωτοπόρες γραμμές του MARC JACOBS, βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του Fossil Group! Μαζί τους ιδιαίτερες ετικέτες για ξεχωριστά γούστα όπως η SKAGEN και ο συνδυασμός των minimal στοιχείων design της με τη λειτουργικότητα και η FOSSIL με τον αναλλοίωτο χαρακτήρα που ιντριγκάρει μόνο #curious και ξεχωριστές προσωπικότητες.

Τα brands FOSSIL, SKAGEN, MICHAEL KORS, EMPORIO ARMANI, BURBERRY, DKNY, MARC JACOBS, ADIDAS ανήκουν στον όμιλο FOSSIL GROUP και η εισαγωγή του στην ελληνική αγορά γίνεται αποκλειστικά από τη RIST HELLAS. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει επίσης τα brands TW STEEL και ORIS σε Ελλάδα και Κύπρο.

Λίγα λόγια για τις εταιρείες

FOSSIL

Από την ίδρυσή της το 1984, η Fossil μπλέκει δημιουργικά τις αυθεντικές, vintage, κλασικές γραμμές στον σχεδιασμό του ρολογιού με στόχο το σύγχρονο και αναλλοίωτο design. Πάντα στο κέντρο του lifestyle, η Fossil αποτελεί brand σταθμό στο μηχανικό ρολόι και όχι μόνο.

Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει ρολόγια, αξεσουάρ, κοσμήματα, υποδήματα και ρούχα, η Fossil αγκαλιάζει το μοντέρνο και ταυτόχρονα vintage design. Ο μοναδικός χαρακτήρας της εταιρείας είναι εμφανής σε κάθε προϊόν που φέρει το λογότυπο της.

SKAGEN

H premium μάρκα ρολογιών με το πρωτοποριακό design είναι εδώ! Η Skagen εκφράζει την ομορφιά της απλότητας και την προσιτή πολυτέλεια μέσα από μια κολεξιόν γεμάτη μοναδικά σχέδια, για Design-aware και culturally curious ανθρώπους.

Δημιουργεί ιδιαίτερα ρολόγια για ξεχωριστούς χαρακτήρες που γνωρίζουν τι τους ταιριάζει και λατρεύουν τη φύση, την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τα ταξίδια. Για όλους εσάς τους design conscious, η SKAGEN έχει δημιουργήσει τη συλλογή που θα σας ενθουσιάσει.  Σας προκαλούμε να την ανακαλύψετε!

MICHAEL KORS

Μοναδικός σχεδιασμός, απαράμιλλη πολυτέλεια και η ιδιαίτερη αίσθηση του νεοϋορκέζικου vibe, αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των ρολογιών και αξεσουάρ Michael Kors.

Ο γνωστός οίκος έχει παράδοση στα πολυτελή αξεσουάρ και ρούχα από το 1981 δημιουργώντας κομμάτια ξεχωριστά και διαχρονικά. Tο μοναδικό τους design και ο fashion χαρακτήρας τους είναι ο λόγος που θέλουμε να τα φοράμε καθημερινά, δίνοντας μια νότα πολυτέλειας σε όλες τις εμφανίσεις μας.

Τα ρολόγια Michael Kors συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία του ξεχωριστού στυλ του brand με τα νέα trends. Έτσι πετυχαίνουν να βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας.

EMPORIO ARMANI

Ο avant-garde σχεδιασμός συναντά την διαχρονική ποιότητα στα ρολόγια Emporio Armani! Με ιστορία ετών στο χώρο της μόδας, το brand αφήνει το στίγμα του και στην αγορά των ρολογιών προσφέροντας μια πρωτοποριακή μίξη κλασικών γραμμών και σύγχρονης προσέγγισης.

Τα ρολόγια Emporio Armani είναι φτιαγμένα για δυναμικούς χαρακτήρες που επιθυμούν να ανεβάσουν το στυλ τους στο επόμενο επίπεδο. Άνθρωποι δραστήριοι, fashion-conscious που κλίνουν προς την πολυτέλεια θα αγαπήσουν τις γραμμές του brand!

BURBERRY

Το brand Burberry ορίζεται από την αυθεντική βρετανική κληρονομιά του και είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμο από την εικονική καμπαρντίνα. 257 χρόνια μετά την ίδρυσή του brand, τα ρολόγια Burberry συνεχίζουν να ακολουθούν τις ιδρυτικές αυστηρές αρχές της ποιότητας, της λειτουργικότητας και του σύγχρονου αλλά ταυτόχρονα κλασικού στυλ.

DKNY

Ένα fashion brand από την καρδιά της Νέας Υόρκης, γεννημένο να συντροφεύσει ένα νέο και ενεργητικό κοινό. Αυτή είναι η DKNY. Μπλέκοντας την high-end μόδα με την urban νοοτροπία της νέας γενιάς, τα ρολόγια DKNY απευθύνονται σε classy ανθρώπους με τον δικό τους, ξεχωριστό χαρακτήρα.

Πρωτοποριακές αλλά ταυτόχρονα λιτές γραμμές, έντονη διάθεση για πειραματισμούς σε υλικά και σχέδια, εμφάνιση που συναρπάζει και όλα όσα ψάχνει ένας σύγχρονος urban, fashion-wise χαρακτήρας, όλα συμπυκνώνονται στα ρολόγια DKNY!

MARC JACOBS

Για τους πρωτοπόρους του στυλ και της μόδας και για όλους τους fashion-forward χαρακτήρες, τα ρολόγια Marc Jacobs αποτελούν την ιδανική επιλογή! Chic σχεδιασμός που αποπνέει την κουλτούρα της Νέας Υόρκης, σύγχρονες γραμμές και η αύρα του διεθνούς jet-set είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του brand.

Με ρολόγια για όλες τις περιστάσεις και όλα τα στυλ, το brand του Marc Jacobs σχεδιάζει το κατάλληλο ρολόι για όλες τις ώρες της ημέρας!

Το brand Marc Jacobs ανήκει στον όμιλο Fossil Group και η εισαγωγή του στην ελληνική αγορά γίνεται αποκλειστικά από τη Rist Hellas. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει επίσης τα brands TW Steel και Oris σε Ελλάδα και Κύπρο.

ADIDAS

Για τους sporty τύπους που ζητούν έναν αυθεντικό τρόπο έκφρασης, τα ρολόγια Adidas αποτελούν τη Νο 1 επιλογή! Με ambassadors παγκόσμιου βεληνεκούς και σχεδιασμό που ποτέ δεν διστάζει να τολμήσει, η Adidas είναι η γλώσσα του street-vibe.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.