ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

PANDORA: Παρέδωσε στο «Άλμα Ζωής» την επιταγή χορηγίας για το 8ο Greece Race for the Cure

13:34 - 17 Νοε 2016 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Η PANDORA στήριξε με συνέπεια για 5η χρονιά το Greece Race for the Cure ως Διακεκριμένος Χορηγός, στηρίζοντας ουσιαστικά και συμβάλλοντας ενεργά στο έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο PANDORA Concept Store (Ερμού 37), η Σταματίνα Τσιμτσιλή, team leader της ομάδας PANDORA στο φετινό Greece Race for the Cure και η  Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager, PANDORA Greece, παρέδωσαν την επιταγή της χορηγίας των 20.000€ στην Πρόεδρο του «Άλμα Ζωής», κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου.

Εκτός από τη χορηγία, για τους σκοπούς του Συλλόγου διατέθηκε επίσης ένα σημαντικό ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις του κρεμαστού συμβόλου που σχεδιάστηκε ειδικά για το φετινό Greece Race for the Cure.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η team leader της PANDORA, Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανέφερε σχετικά: “ Ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά που συμμετείχα φέτος ως team leader της ομάδας της PANDORA στο 8ο Greece Race for the Cure, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τον καρκίνο του μαστού και συμβάλλοντας στο ξεχωριστό έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, δήλωσε: ”Ευχαριστούμε θερμά την PANDORA που βρίσκεται ουσιαστικά και με συνέπεια δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια. Στηρίζοντας το Greece Race for the Cure και το έργο του Συλλόγου μας, η PANDORA στηρίζει και τιμά όλες τις γυναίκες».

Η κυρία Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για ακόμα μία χρονιά βρισκόμαστε εδώ, πιστοί συνοδοιπόροι στο έργο του «Άλμα Ζωής». Στηρίζουμε την τόσο σημαντική αυτή διοργάνωση με συνέπεια και πίστη στις αξίες μας, με στόχο για να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες και να μεταφέρουμε ένα μήνυμα ελπίδας, που βασίζεται στην ενημέρωση, στην πρόληψη και στην υποστήριξη»

 

pandora 2

Από αριστερά προς τα δεξιά:

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Team Leader Ομάδας Pandora

Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager, Pandora Greece

Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

Τελευταία τροποποίηση στις 13:55 - 17 Νοε 2016
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.