ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη διάσωση της Folli Follie σπεύδει η Fosun

22:56 - 18 Οκτ 2018 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Στη διάσωση της Folli Follie σπεύδει η Fosun
Σε ρόλο σωτήρα της πολύπαθης Folli Follie εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες η μεγαλομέτοχος στην εταιρεία κινεζική Fosun. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα πρέπει σύντομα να αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Follie Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρία (η Εταιρεία) επικουρείται από την Deloitte στην κατάρτιση προβλέψεων ρευστότητας και στην ανάπτυξη του επικαιροποιημένου επιχειρηματικού σχεδίου αναδιάρθρωσης της Εταιρείας. Η Deloitte ανέλαβε ως κύριος χρηματοοικονομικός σύμβουλος της για να βοηθήσει στις συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές και να συμβουλεύσει στους όρους μιας οικονομικής αναδιάρθρωσης, αποσκοπώντας στην εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ομίλου. Η Deloitte θα συνεργαστεί στενά με τον Διευθυντή Αναδιάρθρωσης του Ομίλου Δημήτριο Κουβάτσο.

Οι πληροφορίες έρχονται σε μια στιγμή που η εταιρεία δηλώνει στο Χρηματιστήριο ότι βρίσκεται σε συνεννοήσεις για την ανάθεση του επανελέγχου των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεών της σε νέα ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία διεθνούς κύρους και «προτίθεται να επανέλθει άμεσα επ' αυτού με νεότερη ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.