ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Folli Follie: Στις 24/7 ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης για την αναδιάρθρωση

21:22 - 18 Ιουλ 2019 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Folli Follie: Στις 24/7 ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης για την αναδιάρθρωση
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο, το ΔΣ της Folli Follie γνωστοποιεί τη διεξαγωγή τηλεδιάσκεψης στις 24 Ιουλίου με όλα με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, προκειμένου να παράσχει ενημέρωση για την προτεινόμενη αναδιάρθρωση και τους σχετικούς όρους συμφωνίας που ανακοινώθηκαν στις 15 Ιουλίου.

Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί από το ΔΣ, για να παράσχει προς όλους τους ενδιαφερομένους και ιδιαίτερα τους κατόχους των Ομολόγων 2019, των Ομολόγων 2021 και τους δανειστές των Schuldschein, περαιτέρω πληροφόρηση για την Προτεινόμενη Αναδιάρθρωση και την διαδικασία παροχής συναίνεσης, δια της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίσουν προς υποστήριξη της πρότασης.

Ημερομηνία: 24 Ιουλίου 2019
Ώρα: 4 μ.μ. Ώρα Ανατολικής Ευρώπης (EET)
3 μ.μ. Ώρα Κεντρικής Ευρώπης (CET)
2 μ.μ. Ώρα Βρετανίας (BST)

Το έντυπο εγγραφής για συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη έχει αναρτηθεί στο site της εταιρείας στη διεύθυνση http://www.ffgroup.com/investors/documentation, όπου θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, 2 μ.μ.  μέχρι την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, 6 μ.μ.

Όσοι εγγραφούν και επιβεβαιωθούν ως ενδιαφερόμενα μέρη της εταιρείας και δικαιούμενοι να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη), θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιέχει τις πληροφορίες για την συμμετοχή τους στην τηλεδιάσκεψη.

Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί χωρίς ερωτήσεις από τους πιστωτές, ωστόσο, συγκεκριμένες ερωτήσεις μπορούν να σταλούν απευθείας στην διεύθυνση e-mail που ακολουθεί, προκειμένου η Εταιρεία να παράσχει ειδικές διευκρινίσεις σε όλες τις ερωτήσεις που θα ληφθούν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.