ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημέρωση των ομολογιούχων πιστωτών από την FFG

08:36 - 24 Ιουλ 2019 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Ενημέρωση των ομολογιούχων πιστωτών από την FFG
Σήμερα είναι προγραμματισμένη η τηλεδιάσκεψη της διοίκησης της Folli Follie με τους ομολογιούχους πιστωτές προκειμένου να τους ενημερώσει για τη νέα πρόταση αναδιάρθρωσης. Οι ομολογιούχοι, μέσω των δικηγόρων τους, έχουν απευθύνει δεκάδες ερωτήματα, τα οποία μεταξύ άλλων αφορούν στον τρόπο κατανομής της περιουσίας, στην τύχη των ακινήτων που είναι δεσμευμένα αλλά και το ποσοστό που προτίθεται να διατηρήσει η οικογένεια Κουτσολιούτσου την επόμενη μέρα.

Στο μεταξύ, κανονικά συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης Folli Follie, καθώς ξεκίνησε  και ο διαχειριστικός έλεγχος που είχε ζητήσει τον περασμένο Οκτώβριο η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επί των οικονομικών καταστάσεων για την χρήση του 2017. Τον έλεγχο θα διενεργήσει η PwC, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε ήδη και σχετική προκαταβολή ύψους 500.000 ευρώ.

Ο διαχειριστικός έλεγχος σε μια Α.Ε. φθάνει σε μεγαλύτερο βάθος από έναν γενικό ή ειδικό οικονομικό έλεγχο και επεκτείνεται, δηλαδή, στην εξακρίβωση του εάν οι διαχειριστικές πράξεις ωφελούν ή ζημιώνουν την εταιρεία. Εάν οι ελεγκτές διαπιστώσουν παραβάσεις που τιμωρούνται ποινικά, οφείλουν να υποβάλουν την έκθεσή τους και στην εισαγγελική Αρχή.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.