ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Κούγια με στελέχη της PwC για τη Folli Follie

15:59 - 31 Δεκ 2019 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Με στελέχη της PricewaterhouseCoopers συναντήθηκε σήμερα ο συνήγορος του εμπλεκόμενου στην υπόθεση Folli Follie κ. Ιωάννη Μπεγιέτη, Αλέξης Κούγιας.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας συνοδευόμενος από τον οικονομικό σύμβουλο του γραφείου μας είχαν συνάντηση με τα στελέχη της διεθνούς ελεγκτικής εταιρείας Pricewaterhouse Coopers κ.κ. Παπαθανασίου, οικονομολόγο, Καρλή, νομικό, και Αντωνιάδη, οικονομολόγο, με σκοπό την διαβεβαίωσή τους ότι ο εντολέας μας κ. Μπεγιέτης, από το 2013 Business Analysis Director/CFO της θυγατρικής του ομίλου Folli Follie στο Χονγκ Κονγκ, θα τους παρέχει κάθε διευκόλυνση σε επίπεδο πληροφοριών και στοιχείων, ώστε να διενεργήσουν έναν ενδελεχή έλεγχο και να εκδώσουν ένα αξιόπιστο πόρισμα.

Όπως είναι γνωστό, η Pricewaterhouse Coopers έχει ορισθεί με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών κατόπιν αιτήσεως της προηγουμένης διοικήσεως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, για να διενεργήσει έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο μόνο για το έτος 2017», καταλήγει η ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.