ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Folli Follie: Αίτημα Δ. Κουτσολιούτσου για αλλαγή μελών του ΔΣ

14:20 - 05 Φεβ 2020 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Folli Follie: Αίτημα Δ. Κουτσολιούτσου για αλλαγή μελών του ΔΣ
Την αντικατάσταση τεσσάρων μελών του Δ.Σ. της Folli Follie ζητά με επιστολή του ο Δ. Κουτσολιούτσος, εν όψει και της προσεχούς Γενικής Συνέλευσης.

Η επιστολή του κ. Κουτσολιούτσου εστάλη το βράδυ της Τρίτης και ήδη αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρείας που συγκλήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν του κ. Γούναρη, ο κ. Κουτσολιούτσος ζητά την αντικατάσταση των κ.κ. Κυριακού, Κανελλόπουλου, Κεφαλογιάννη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο κ. Κανελλόπουλος υπέβαλε ήδη την παραίτηση του από τη θέση του μη εκτελεστικού μέλους.

Πρόθεση του βασικού μετόχου της εταιρείας είναι τα μέλη αυτά να αντικατασταθούν από έτερα στελέχη του ομίλου ώστε να δοθεί προτεραιότητα στις δραστηριότητες της εταιρείας, κυρίως σε εμπορικό επίπεδο, οποίες κατά τον κ. Κουτσολιούτσο έχουν ατονήσει.

Ο κ. Κουτσολιούτσος, ως μέτοχος με ποσοστό κοντά στο 35% της εταιρίας και απουσία άλλου ισχυρού μπλοκ μετόχων, θα μπορέσει θεωρητικά να «περάσει» την πρόταση στη Γ.Σ. της 20ης Φεβρουαρίου, κάτι που μένει να διαπιστωθεί.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.