ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Folli Follie: Τι ζητά από τη σημερινή συνέλευση η Ε.Κ.

10:27 - 20 Φεβ 2020 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Folli Follie: Τι ζητά από τη σημερινή συνέλευση η Ε.Κ.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει ζητήσει στη σημερινή Γενική Συνέλευση της Folli Follie, που είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι, να πραγματοποιηθεί αναλυτική ενημέρωση των μετόχων σε σχέση με την οικονομική και περιουσιακή κατάσταση της εταιρείας.

Η ενημέρωση θα γίνει για τις αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2017 έως σήμερα, τις νομικές ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της εταιρείας κατά παντός υπευθύνου καθώς και τις ενέργειες για την εξυγίανσή της.

Παρών στη Γενική Συνέλευση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στον Άγιο Στέφανο είναι και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Σημειώνεται ότι το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση της Eπιτροπής Kεφαλαιαγοράς για διορισμό προσωρινής διοίκησης στη Folli Follie.

Η σημερινή απόφαση έρχεται σε συνέχεια της χθεσινής συζήτησης της αίτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (ΕΚ) για προσωρινή διαταγή με την οποία τοποθετείται νέα διοίκηση, με εξαίρεση τα δύο μέλη που η ίδια η επιτροπή είχε τοποθετήσει τον Δεκέμβριο και τον διευθύνοντα σύμβουλο.

Έτσι, διορίστηκε προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με μέλη τους:

1) Σάμιο Γεώργιο του Αναστασίου,

2) Ιωαννίδη Γεώργιο του Ιωάννη,

3) Βαλαχή Δημήτριο του Ευστρατίου,

4) ZhangG. Haolei του Genzhu,

5) Μαδιανό Μιχαήλ του Νικολάου,

6) Παρλαβάτζα Βασίλειο του Νικολάου,

7) Δοντά Περικλή του Νικολάου,

8) Πεντάζο Ηλία του Παναγιώτη,

9) Σιγανίδη Γεώργιο του Κωνσταντίνου,

10) Μομφερράτο Γεώργιο του Νικολάου,

11) Στυλιανό Φράγκο, του Φραγκούλη

Τα μέλη θα διαχειρίζονται τις επείγουσες υποθέσεις της καθώς και τη διενέργεια των αναγκαίων διαχειριστικών πράξεων για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων και των απαραίτητων ενεργειών για την επίτευξη εξυγίανσης έως την συζήτηση της αίτησης και υπό τον όρο αυτής.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες αποφάσισε να προχωρήσει σε δέσμευση του πακέτου μετοχών της Folli Follie στη Dufry.

Με χθεσινή ανακοίνωσή της η εταιρεία προανήγγειλε ότι θα προσφύγει κατά της σχετικής απόφασης. Όπως ειπώθηκε, σκοπεύει να προσφύγει κατά της εν λόγω δέσμευσης και επισημαίνει ότι συνεχίζεται απρόσκοπτα η διαδικασία εξυγίανσης κατόπιν της Δημόσιας Ανακοίνωσης της 14/2/2020 και της Πρόσκλησης προς παροχή συγκατάθεσης προς τους κατόχους ομολόγων (Consent Solicitation) Swissbond και Eurobonds, όπως έχει καταλήξει ήδη σε συμφωνία κατ' αρχήν για την οικονομική αναδιάρθρωση του ομίλου.









Τελευταία τροποποίηση στις 14:51 - 20 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.