ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Atlas Copco: Εγκαίνια της νέας εταιρείας του Ομίλου

12:26 - 18 Σεπ 2017 | ΤΣΙΜΕΝΤΑ & ΟΡΥΚΤΑ
Atlas Copco: Εγκαίνια της νέας εταιρείας του Ομίλου
Εξήντα χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα συμπληρώνει φέτος η Atlas Copco, ανακοινώνοντας παράλληλα την ίδρυση και στη χώρα μας, της νέας εταιρείας του Ομίλου, με το όνομα Epiroc. Με βάση τον νέο σχεδιασμό της μητρικής εταιρείας, η Atlas Copco θα επικεντρωθεί στο εξής στη βιομηχανία, ενώ η Epiroc, αναλαμβάνει τους τομείς της εξόρυξης, των υποδομών και των φυσικών πόρων και το πελατολόγιο που περιλαμβάνει εξορυκτικές επιχειρήσεις και τεχνικές εταιρείες.

Το όνομα Epiroc, που επιλέχθηκε για τη νέα εταιρεία του Ομίλου, είναι σύνθετο: προέρχεται από την ελληνική πρόθεση «επί» και τη λέξη «roc», ομόηχη της αγγλικής λέξης «rock», που σημαίνει βράχος- σηματοδοτώντας τη σταθερότητα και τη διάρκεια στον χρόνο, που επιθυμεί να πετύχει η νέα εταιρεία.

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 18.00 μ.μ. στον χώρο εκδηλώσεων «Αμάλθεια The Place» η διοίκηση της Αtlas Copco, οι πελάτες αλλά και οι 64 εργαζόμενοί της θα γιορτάσουν τα 60 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, κάνοντας μία αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας, αποτιμώντας το παρόν και θέτοντας νέους στόχους για το μέλλον, ενώ θα μάθουν περισσότερα για τη δομή, το αντικείμενο και τη στελέχωση της Εpiroc.

H Άτλας Κόπκο Ελλάς αποτελεί θυγατρική της ομώνυμης εταιρείας που ιδρύθηκε στην Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 21 Φεβρουαρίου 1873. Ιδρύθηκε το 1957 από τον Βασίλειο Κρητικό, έναν πολιτικό μηχανικό από την Κωνσταντινούπολη, με όραμα σε ό,τι αφορούσε την εξέλιξη και την πρόοδο της τεχνολογίας του πεπιεσμένου αέρα. Το όραμά του μετουσιώθηκε σε μια αντιπροσωπεία, που λίγο αργότερα μετατράπηκε σε Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης και το 1971 “αναβαθμίστηκε” σε ανώνυμη εταιρεία.

Στα 60 χρόνια της πορείας της, η Atlas Copco έχει μόνο ευχαριστημένους πελάτες. Eστιάζοντας 100% στις ανάγκες του κάθε πελάτη, του προσφέρει πλήρεις και ολοκληρωμένες λύσεις, που εξασφαλίζουν μέγιστη παραγωγικότητα, βέλτιστη ενεργειακή απόδοση, ασφάλεια και εργονομία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.