ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Τριπλή διάκριση στα Health & Safety Awards 2018

06:47 - 20 Απρ 2018 | ΤΣΙΜΕΝΤΑ & ΟΡΥΚΤΑ
Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Τριπλή διάκριση στα Health & Safety Awards 2018
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, βραβεύτηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στα Health & Safety Awards 2018.

Η εταιρία διακρίθηκε με ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Οδική Ασφάλεια» και δύο ασημένια βραβεία στην κατηγορία «Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση».

Ειδικότερα, η χρυσή διάκριση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ αφορά στην εφαρμογή του προηγμένου συστήματος “In Vehicle Monitor System” (IVMS).

Πρόκειται για την επόμενη γενιά Συστημάτων Τηλεματικής Διαχείρισης του Στόλου που δίνει έμφαση στη συμπεριφορά του συνεργάτη οδηγού και τη δημιουργία εξατομικευμένου προφίλ ασφαλούς οδήγησης.

Μέσα από αυτή την πρωτοποριακή πρωτοβουλία, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ επιβραβεύει τους καλούς οδηγούς, προωθεί την ευγενή άμιλλα μεταξύ τους και καλλιεργεί περαιτέρω την κουλτούρα οδικής ασφάλειας.

Στην κατηγορία «Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση», ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ απέσπασε βραβείο για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας «Καλός Οδηγός», που σχεδιάστηκε ειδικά για τους πάνω από 600 επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών οχημάτων και λεωφορείων του Ομίλου.

Το πρόγραμμα αποτελείται από αυτοτελή τηλεοπτικά επεισόδια και διαδραστικές ερωτήσεις που προβάλλονται από την ψηφιακή πλατφόρμα www.kalosodigos.gr, ενώ καλύπτει μια ευρεία γκάμα θεμάτων οδικής ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί στην καθημερινότητά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα έχει κατακτήσει κορυφαίες διακρίσεις σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στην ίδια κατηγορία ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ βραβεύθηκε για το πρόγραμμα «Μήνας Υγείας & Ασφάλειας» που υλοποίησε σε συνεργασία με την 3Μ Ελλάς. Το πρόγραμμα εστίασε στην προστασίας της Υγείας των εργαζόμενων και συνεργατών του Ομίλου, και ειδικότερα έναντι των κινδύνων του θορύβου και της σκόνης. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρίας εκπαιδεύθηκαν στην ορθή χρήση των Μέσων Ατομικής Προστασίας.

«Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν άλλη μια αναγνώριση της καθημερινής και επίμονης προσπάθειάς μας να διασφαλίζουμε ένα υγιές, ασφαλές και ποιοτικό χώρο εργασίας με μηδέν ατυχήματα για τους ανθρώπους μας και τους συνεργάτες μας. Διατηρούμε τις υψηλές μας επιδόσεις αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία μας και προχωρούμε μπροστά βελτιώνοντας διαρκώς τις πρακτικές μας» δήλωσε ο Τάσος Παπανικολάου, Διευθυντής Υγείας & Ασφάλειας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.