ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τιτάν: Διευκρινίσεις από Titan Cement International για το αντάλλαγμα μετρητών

11:42 - 25 Οκτ 2018 | ΤΣΙΜΕΝΤΑ & ΟΡΥΚΤΑ
Τιτάν: Διευκρινίσεις από Titan Cement International για το αντάλλαγμα μετρητών
Σε διευκρινίσεις αναφορικά με το αντάλλαγμα σε μετρητά που θα προσφερθεί στους μετόχους της Τιτάν προχώρησε η Titan Cement International.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της από 18.10.2018 ανακοίνωσής της περί της υποβολής προαιρετικής δημόσιας πρότασης ανταλλαγής για την απόκτηση του συνόλου των κοινών και προνομιούχων μετοχών εκδόσεως της ΑΕ Τσιμέντων Τιτάν, η Titan Cement International SA διευκρινίζει ότι, καθόσον οι συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί επί, κατά περίπτωση, κοινών και προνομιούχων μετοχών της Τιτάν κατά τους έξι μήνες που προηγούνται της 18.10.2018 δεν υπερβαίνουν το 10% του συνόλου των μετοχών της αντίστοιχης κατηγορίας, το αντάλλαγμα σε μετρητά που θα προσφερθεί ως εναλλακτική δυνατότητα στους μετόχους της Τιτάν στο πλαίσιο της άσκησης των δικαιωμάτων εξαγοράς και εξόδου θα υπολογιστεί τελικώς λαμβάνοντας υπόψη και την αποτίμηση των μετοχών της Τιτάν που πρόκειται να διενεργηθεί άμεσα σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 9 του Νόμου.

Συνεπώς, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το αντάλλαγμα σε μετρητά ανά κατηγορία μετοχών της Τιτάν ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το αποτέλεσμα αυτής της αποτίμησης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.