ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Lafarge Beton: Χρυσός Χορηγός στην αρχιτεκτονική ημερίδα «Material Matters»

15:02 - 20 Μαϊ 2019 | ΤΣΙΜΕΝΤΑ & ΟΡΥΚΤΑ
Lafarge Beton: Χρυσός Χορηγός στην αρχιτεκτονική ημερίδα «Material Matters»
Η Lafarge Beton, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στήριξε ως Χρυσός Χορηγός την ημερίδα “Material Matters vol.1”, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου από το ek magazine και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. Κεντρικό θέμα της ημερίδας ήταν το σκυρόδεμα, η ιστορία και η συμβολή του υλικού στην εξέλιξη της Αρχιτεκτονικής, καθώς και η νέα δυναμική του χάρη στις τεχνολογικές καινοτομίες.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με εφόδια την παγκόσμια υπεροχή και την τεχνογνωσία του Ομίλου LafargeHolcim και με στρατηγική προτεραιότητα να προβλέπει τις ανάγκες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής δημιουργίας και να διαμορφώνει νέες τάσεις, η Lafarge Beton ανέδειξε στην εκδήλωση τα «Ειδικά Σκυροδέματα». Τις προηγμένες λύσεις που επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα στην Αρχιτεκτονική και το Design, κάνουν πραγματικότητα το όραμα κάθε δημιουργού χωρίς όρια και περιορισμούς και δημιουργούν το απροσδόκητο.

Η εταιρία είχε δυναμική παρουσία παρουσιάζοντας τα χαρακτηριστικά των «Ειδικών Σκυροδεμάτων» της – την ανθεκτικότητα, την αισθητική υπεροχή, την τεχνική αρτιότητα και την ευελιξία σε εφαρμογές και έργα κάθε είδους και μεγέθους – που τα καθιστούν αξεπέραστα. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη διακοσμητική σειρά Artevia που παρέχει απόλυτη ελευθερία στη σχεδίαση έργων κάθε κλίμακας, διαφοροποίηση σε υφή και όψη και τελικό αποτέλεσμα με μοναδική αρχιτεκτονική ταυτότητα. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι πληροφορήθηκαν για το πρωτοποριακό υδατοπερατό σκυρόδεμα Hydromedia, που συνδυάζει τις ιδιότητες του σκυροδέματος με την προηγμένη τεχνολογία αποστράγγισης. Ταυτόχρονα, γνώρισαν το αυτοσυμπυκνούμενο και αυτοεπιπεδούμενο σκυρόδεμα Agilia που διευκολύνει τη σκυροδέτηση κατασκευών πολύπλοκης μορφής παρέχοντας υψηλής αισθητικής φινίρισμα.

Σημειώνεται ότι το “Material Matters” αποτελεί το νέο ετήσιο κύκλο ημερίδων του αρχιτεκτονικού περιοδικού ek με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της υλικότητας στην Αρχιτεκτονική και κατασκευαστική παραγωγή της χώρας μέσα από θεωρητικές προσεγγίσεις και το έργο Ελλήνων Αρχιτεκτόνων.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:06 - 20 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.