ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Φυσικοί Πόροι στην Ελλάδα: Βιώσιμη Ανάπτυξη μέσω Υπεύθυνης Εξόρυξης

13:45 - 19 Ιουν 2019 | ΤΣΙΜΕΝΤΑ & ΟΡΥΚΤΑ
Οι Φυσικοί Πόροι στην Ελλάδα: Βιώσιμη Ανάπτυξη μέσω Υπεύθυνης Εξόρυξης
Σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συναντηθούν στην Αθήνα για το 9ο Διεθνές Συνέδριο για τους Φυσικούς Πόρους με θέμα «Οι Φυσικοί Πόροι στην Ελλάδα: Βιώσιμη Ανάπτυξη μέσω Υπεύθυνης Εξόρυξης», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στο Ξενοδοχείο King George (Βασιλέως Γεωργίου 3, Αθήνα).

Οι συμμετέχοντες θα αναλύσουν όλα τα καίρια ζητήματα του εξορυκτικού τομέα. Η ατζέντα του συνεδρίου είναι προσανατολισμένη στη στρατηγική σημασία ενός ισχυρού εξορυκτικού κλάδου ως μοχλού ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της εποχής, το σεβασμό στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη για τις τοπικές κοινωνίες. Στη συνάντηση θα συζητηθούν μεταξύ άλλων θέματα όπως η καινοτομία στη μεταλλευτική βιομηχανία εξόρυξης και η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, οι εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες στον εξορυκτικό κλάδο και η Κλιματική Αλλαγή.

Το 9ο Διεθνές Συνέδριο για τους Φυσικούς Πόρους είναι το σημαντικότερο ετήσιο συνέδριο για την αξιοποίηση των φυσικών πόρων στην Ελλάδα. Η φετινή συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων (ΣΜΕ), του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομηχανιών Εξόρυξης, Μεταλλευμάτων και Βιομηχανικών Ορυκτών Euromines, του Ελληνο-Καναδικού Εμπορικoύ Επιμελητηρίου και του Ελληνο-Σουηδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Χορηγοί του Συνεδρίου είναι η Hellas Gold και η Imerys.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.