ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα συλλεκτικά αγωνιστικά αυτοκινητάκια Shell Motorsport αποκλειστικά στα πρατήρια Shell!

14:21 - 25 Νοε 2021 | ΤΣΙΜΕΝΤΑ & ΟΡΥΚΤΑ
Τα συλλεκτικά αγωνιστικά αυτοκινητάκια Shell Motorsport αποκλειστικά στα πρατήρια Shell!
Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τα συλλεκτικά αγωνιστικά αυτοκινητάκια της συλλογής Shell Motorsport.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που ο καταναλωτής ανεφοδιάζει το όχημά του με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell V-Power, Shell V-Power Racing ή Shell V-Power Diesel μπορεί να αποκτήσει είτε ένα από τα επτά συλλεκτικά μεταλλικά αυτοκινητάκια Shell Motorsport είτε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που τα μετατρέπει σε τηλεχειριζόμενα με μόλις 7,00€ ανά τεμάχιο. 

Κάθε αυτοκινητάκι που είναι εξοπλισμένο με την ειδική μπαταρία, συγχρονίζεται μέσω bluetooth® με μία συσκευή tablet ή κινητού και μετατρέπεται σε τηλεχειριζόμενο, σκανάροντας το QR της συσκευασίας του, με χρήση της δωρεάν εφαρμογής Shell Racing App (διαθέσιμη σε  Android & iOS). Μέσω της ίδιας δωρεάν εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν και ανεξάρτητα να διαγωνίζονται με χιλιάδες άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο, να φτιάχνουν πίστες και να ξεκλειδώνουν μοναδικά αυτοκίνητα και έξτρα προνόμια.

Η Shell Motorsport Collection συγκεντρώνει όλες τις συνεργασίες της Shell στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αποτελείται από επτά υψηλής ποιότητας αλουμινένια αυτοκινητάκια, βιώσιμης παραγωγής, σε κλίμακα 1:41. Περιλαμβάνει την BMW M4 που τρέχει στο DTM, το Hyundai i20 Coupe WRC από την Hyundai Shell Mobis World Rally Team που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA, τη Nissan Formula E GEN 2, τo Ford Mustang από τη Shell V-Power Racing Team της Αυστραλίας, το μονοθέσιο της Ferrari που διαγωνίζεται στη Formula 1, το μονοθέσιο της ομάδας Penske και το Ford Mustang που διαγωνίζεται στο θρυλικό Nascar. 

Οι καταναλωτές μπορούν να μοιραστούν τις φωτογραφίες και τα videos τους µε τα hashtags #shellracing και #shellstationsgr. Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων με χρήση της κάρτας allSmart. 

Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell και κάντε δική σας τη συλλογή Shell Motorsport για μοναδικές αγωνιστικές εμπειρίες! 

Μάθετε περισσότερα εδώ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.