ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όλα όσα χρειάζεται η ανδρική επιδερμίδα, στην Noxzema Action Plus

14:23 - 22 Μαρ 2018 | ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Όλα όσα χρειάζεται η ανδρική επιδερμίδα, στην Noxzema Action Plus
Το Noxzema ανεβάζει τον πήχη στην ανδρική περιποίηση, παρουσιάζοντας τη νέα κρέμα πολλαπλών δράσεων Noxzema Action Plus. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην ανδρική σειρά περιποίησης του Noxzema, αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε πολυάσχολο άνδρα που αναζητά μια ολιστική φροντίδα για την επιδερμίδα του.

Η Noxzema Action Plus είναι μια μοναδική κρέμα περιποίησης πολλαπλών δράσεων, που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις επτά πιο σημαντικές, καθημερινές ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας, τόσο της φρεσκοξυρισμένης όσο και αυτής με γένια τριών ημερών. Τι εννοούμε;

  1. Μειώνει τους ερεθισμούς από το ξύρισμα
  2. Ενυδατώνει εντατικά χάρη στους περιποιητικούς παράγοντες που περιέχει
  3. Αναζωογονεί την επιδερμίδα καθώς περιέχει βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5
  4. Συσφίγγει τους πόρους με το μοναδικό σύστημα Skin Tense
  5. Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας με τη βοήθεια του Υαλουρονικού Οξέος
  6. Απορροφάται άμεσα λόγω της ελαφριάς σύνθεσής της
  7. Προσφέρει ματ όψη χάρη στο σύστημα απορρόφησης λιπαρότητας

Η κρέμα προσώπου Noxzema Action Plus είναι ένα από τα τέσσερα μοναδικά προϊόντα που προστέθηκαν πρόσφατα στη σειρά ανδρικής περιποίησης του Noxzema. Τα άλλα τρία προϊόντα είναι τα εξής:

Η Noxzema Shaving Cream Sensitive, μία κρέμα ξυρίσματος εμπλουτισμένη με σύστημα ενυδάτωσης, ώστε να περιποιείται απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα. Ο πλούσιος αφρός της προσφέρει βαθύ, άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα.

Το Noxzema After Shave Balsam Sensitive, για άμεση ανακούφιση του ευαίσθητου δέρματος από τους ερεθισμούς που προκαλούνται από το ξύρισμα. Δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Το Noxzema After Shave Balsam Moisture, για άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, εμπλουτισμένο με ενυδατική κρέμα και υαλουρονικό οξύ. Μειώνει την αίσθηση «τραβήγματος» και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τα προϊόντα, όπως και όλα τα προϊόντα Noxzema, είναι δερματολογικά ελεγμένα και έρχονται να ολοκληρώσουν την ήδη εξειδικευμένη σειρά ανδρικής περιποίησης που διαθέτει το Noxzema. Πάντα στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων των ανδρών είναι οι αφροί και τα Gel ξυρίσματος της σειράς Noxzema Protective Shave. Με προϊόντα για σκληρά γένια και βαθύ ξύρισμα, ο κάθε άνδρας θα βρει αυτό που του ταιριάζει!

Ανακάλυψε τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης Noxzema στα ράφια των super-market και των καταστημάτων καλλυντικών και χάρισε στην επιδερμίδα σου την περιποίηση και τη φροντίδα που της αξίζει.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:31 - 22 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.