ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Noxzema στο πιο απογειωτικό fashion show της χρονιάς!

16:20 - 23 Μαρ 2018 | ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Το Noxzema στο πιο απογειωτικό fashion show της χρονιάς!
Το Noxzema έκανε την εμφάνισή του στο MadWalk 2018 by Serkova, μέσα από ένα δυνατό, συναισθηματικό act και θέλησε να μας υπενθυμίσει ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από την προστασία που νιώθουμε όταν βρισκόμαστε στην αγκαλιά αυτού που αγαπάμε.

Μέσα από το «HUG Special Act by Noxzema» νιώσαμε τη δύναμη που κρύβεται σε αυτή την απλή, αλλά εξαιρετικά δυνατή, μορφή επικοινωνίας – την αγκαλιά. Άλλωστε το Noxzema ξέρει να την προσφέρει καλύτερα από τον καθένα, αφού τόσα χρόνια μας χαρίζει την πιο μεγάλη αγκαλιά φροντίδας και αποτελεσματικότητας.

Οι πρωταγωνιστές στο «HUG Special Act by Noxzema», ο Αναστάσιος Ράμμος και η Δανάη Παππά, έλαμψαν στη σκηνή του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας, χαρίζοντας στους θεατές μια από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς. Οι δυο καλλιτέχνες εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή και έκλεψαν τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας ένα mix των τραγουδιών “One ” και «Αν με δεις να κλαίω», που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το MadWalk 2018 by Serkova. Η ενέργειά τους κατέκλυσε τη σκηνή και ολόκληρο τον χώρο, αφήνοντας τους θεατές ενθουσιασμένους.

Το Noxzema έχει κεντρική θέση στις καρδιές των Ελλήνων, προσφέροντας εδώ και χρόνια καινοτόμα, δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα που προστατεύουν και περιποιούνται την επιδερμίδα μας. Ανακαλύψτε περισσότερα για τη σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας από το Noxzema στο NoxzemaGreece.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.