ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

SEPTONA: Ανανεώνει τη σχέση εμπιστοσύνης της με τη Regate

19:14 - 15 Μαρ 2022 | ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
SEPTONA: Ανανεώνει τη σχέση εμπιστοσύνης της με τη Regate
H SEPTONA Α.Β.Ε.Ε. αποτελεί μια από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην αγορά της προσωπικής περιποίησης, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στηρίζει την ανάπτυξή της στη σύγχρονη τεχνολογία, στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που παράγει και στο υψηλής τεχνογνωσίας ανθρώπινο δυναμικό.

Με συνεχείς επενδύσεις σε έρευνα και νέες καινοτόμες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής, εξασφαλίζει άριστα και ποιοτικά προϊόντα.

Έχοντας ως απόλυτο στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας προϊόντων και την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών της η Septona αποφάσισε να αναβαθμίσει την διαδικασία της παραγγελιοληψίας μέσω του Regate Effective ως φυσική συνέχεια του Bizegate που λειτουργούσε μέχρι σήμερα και ταυτόχρονα να αξιοποιήσει επιπλέον δυνατότητες, μέσω του εξελιγμένου Merchandising αλλά και μέσω σύγχρονων υπηρεσιών και αυτοματισμών που παρέχει το Regate Effective.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.