ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«To Δέντρο του Θανάτου»: Η δεύτερη περιπέτεια του ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ

14:51 - 13 Μαρ 2018 | ΕΚΔΟΣΕΙΣ
«To Δέντρο του Θανάτου»: Η δεύτερη περιπέτεια του ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ
Ο πολυβραβευμένος και #1 bestselling συγγραφέας των New York Times και των Sunday Times, Τζον Κόνολι, ξεχωρίζει απ’ όλους τους συγγραφείς της αστυνομικής λογοτεχνίας και του θρίλερ για το μοναδικό του στυλ που συνδυάζει το νουάρ με το μεταφυσικό στοιχείο και την αγωνιώδη πλοκή της περιπέτειας με την κατάδυση στα σκοτεινά βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Η σειρά βιβλίων με ήρωα τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ θεωρείται από πολλούς ως «η καλύτερη σειρά μυστηρίου που υπάρχει αυτή τη στιγμή» (Independent on Sunday) και οι Εκδόσεις BELL, λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου μυθιστορήματος Το Κυνήγι των Φαντασμάτων (8/6/18), σας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε τον Τσάρλι Πάρκερ από την αρχή!

Το Δέντρο του Θανάτου είναι η δεύτερη περιπέτεια του Τσάρλι Πάρκερ (η πρώτη, Κάθε Νεκρό Πράγμα, κυκλοφορεί επίσης σε Β’ έκδοση από τη σειρά BELL Best Seller) και πρόκειται για ένα «ευφυές, στυλιζαρισμένο, καλογραμμένο και τεκμηριωμένο στις λεπτομέρειές του μυθιστόρημα», το οποίο «κατατάσσει τον Connolly στην πρώτη γραμμή των συγγραφέων αστυνομικών θρίλερ» (Mail on Sunday).

Μη μπορώντας ακόμη να ξεπεράσει την άγρια σφαγή της γυναίκας και της κόρης του, ο Τσάρλι Πάρκερ έχει αποτραβηχτεί στα μέρη της νιότης του, στο χειμωνιάτικο Μέιν. Αλλά η επιστροφή του εκεί ξυπνά τα φαντάσματα του παρελθόντος, αναγκάζοντάς τον να λάβει μέρος στο κυνήγι ενός δολοφόνου που σκότωσε μια νεαρή γυναίκα και το αγοράκι της.

Καθώς οι νεκροί πληθαίνουν, γίνεται φανερό ότι και κάποιος άλλος βρίσκεται στα ίχνη του φονιά. Κάποιος που δείχνει να ξέρει τον Τσάρλι τόσο καλά όσο και τον ίδιο του τον εαυτό. Και η απάντηση σ' αυτό το αίνιγμα βρίσκεται τριάντα χρόνια πίσω στο παρελθόν. Σ' ένα δέντρο που απ' τα κλαδιά του κρέμονται μακάβριοι καρποί, και στις βίαιες απαρχές του θρύλου ενός ασύλληπτου φονιά: του τέρατος που ακούει στο όνομα Κέιλεμπ Κάιλ...

Ευφυές, ατμοσφαιρικό, τρομακτικό και απολύτως συναρπαστικό, το Δέντρο του Θανάτου είναι το δεύτερο μυθιστόρημα του Τζον Κόνολι με ήρωα τον Τσάρλι Πάρκερ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.