ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέοι τίτλοι κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Πατάκη

13:30 - 09 Δεκ 2019 | ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Νέοι τίτλοι κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Πατάκη
Τσαρλς Μπουκόβσκι, Αλάα Αλ-Ασουάνι αλλά και Μάγια Αγγέλου είναι κάποιοι μόνο από τους συγγραφείς που περιλαμβάνει η λίστα με τα βιβλία που έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό των εκδόσεων Πατάκη.

Αναλυτικά, οι νέοι τίτλοι έχουν ως εξής:

 «Ανεκπλήρωτη δημοκρατία» νέο μυθιστόρημα από τον Αλάα Αλ-Ασουάνι, συγγραφέα του βιβλίου Το Μέγαρο Γιακουµπιάν (Εκδόσεις Πατάκη, 2016), του πιο πολυδιαβασµένου αραβόφωνου βιβλίου του 21ου αιώνα. Η έκδοση της Ανεκπλήρωτης δηµοκρατίας είναι απαγορευµένη στην Αίγυπτο, καθώς και στις περισσότερες χώρες του αραβικού κόσµου.

patakis 2

«Η κραυγή του χελιδονιού» νέο αστυνομικό μυθιστόρημα από τον αγαπητό στο ελληνικό κοινό Τούρκο συγγραφέα Αχμέτ Ουμίτ. Ο αστυνόµος Νεβζάτ αναλαµβάνει, µαζί µε τους βοηθούς του να ανακαλύψει τον δολοφόνο που εξοντώνει παιδόφιλους, µέσα σε µια νέα πραγµατικότητα σηµαδεµένη από το φαινόµενο της εµπορίας ανθρώπινων οργάνων, στο οποίο καταφεύγουν για να γλιτώσουν από τη µιζέρια οι Σύροι πρόσφυγες στην Τουρκία...

patakis 3

«Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί», επανέκδοση του αυτοβιογραφικού βιβλίου της Μάγιας Αγγέλου που πρωτοκυκλοφόρησε το 1969 και έκτοτε επανεκδίδεται και μεταφράζεται συνεχώς. Ένα εμβληματικό βιβλίο της αμερικανικής λογοτεχνίας, ένα βιβλίο που θα κερδίζει τις καρδιές και θα διαμορφώνει συνειδήσεις για όσο διαβάζουν οι άνθρωποι.

patakis 4

«Για τις γάτες», του Τσαρλς Μπουκόβσκι. Μια τραχιά, μα τρυφερή και αστεία ματιά στη σχέση των ανθρώπων με τις γάτες από έναν από τους πιο αγαπημένους και οριακούς συγγραφείς του κόσμου.

patakis 5

«Super Genes: Ξεκλειδώνοντας την εκπληκτική δύναμη των γονιδίων μας», των Ντίπακ Τσόπρα και Ρούντολφ Τάνζι. Μετά το Super Brain (Εκδ. Πατάκη, 2015), ο διάσημος συγγραφέας και γιατρός Ντίπακ Τσόπρα και ο καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ Ρούντολφ Ε. Τάνζι μάς παρουσιάζουν μια τολμηρή νέα αντίληψη για τα γονίδιά μας και για το πώς απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να ενισχύσουν τη γενετική μας δραστηριότητα. Το άλμα στην «πλήρη ευεξία» είναι μια υπόσχεση που μένει να γίνει πραγματικότητα.

patakis 1

Τελευταία τροποποίηση στις 13:38 - 09 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.