ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδότες: Ικανοποίηση για την αναίρεση αυξήσεων από εταιρεία ταχυμεταφορών

20:17 - 04 Απρ 2020 | ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Εκδότες: Ικανοποίηση για την αναίρεση αυξήσεων από εταιρεία ταχυμεταφορών
Οι Σύλλογοι Εκδοτών εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ανακοίνωση της ACS – δια στόματος του Θεόδωρου Φέσσα, προέδρου του ομίλου QUEST Συμμετοχών, θυγατρική εταιρεία του οποίου είναι η ACS Courier – ότι αποσύρει την επιβάρυνση κατά 22,5% στα τιμολόγιά της που επρόκειτο να ισχύσει από την 1/4/2020.

«Κατανοούμε τις πιεστικές συνθήκες στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών που οφείλονται στην αύξηση της ζήτησης, εντούτοις θεωρούμε αυτονόητο ότι δεν είναι δυνατόν εν μέσω μιας κρίσης που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο να γίνεται αύξηση τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες, κάτι που επισημάναμε στη δημόσια ανακοίνωσή μας και στην επιστολή μας προς τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο και ευχαριστούμε για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή του», αναφέρουν οι εκδότες.

«Πιστεύουμε ότι μόνο με υπευθυνότητα και συνέργειες θα μεταβούμε ομαλά στην αυριανή μέρα. Το βιβλίο είναι ο κύριος σύντροφός μας την "εποχή του κορονοϊού" και θα εξακολουθήσει να φτάνει σε όλους χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις. Ο εκδοτικός κλάδος ευχαριστεί δημόσια όσους συνέβαλαν σε αυτό», συμπληρώνουν στην ανακοίνωσή τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:32 - 04 Απρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.