ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρουσίαση βιβλίου που «πρωταγωνιστούν» οι Λειψοί

09:43 - 12 Αυγ 2022 | ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Παρουσίαση βιβλίου που «πρωταγωνιστούν» οι Λειψοί
«Αέρας» μυστηρίου και περιπέτειας «φύσηξε» την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 στους Λειψούς, όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου «Δούρειος Ίππος» από τον δημοφιλή ηθοποιό και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα.

Μυστήριο, ανατροπές και ένταση συνθέτουν το νέο καταιγιστικό μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα με την πλοκή να εξελίσσεται κατά κύριο λόγο στο μαγευτικό νησί των Λειψών. Προηγήθηκε μια μεγάλη περιοδεία με 46 παρουσιάσεις του βιβλίου σε δεκάδες πόλεις και νησιά ανά την Ελλάδα, όπου το νησί της Καλυψούς είχε την τιμητική του μπροστά σε ένα επιλεγμένο κοινό με δημοσιογράφους, τηλεοπτικά συνεργεία, καθώς και εκατοντάδες αναγνώστες με ειδικά ενδιαφέροντα.

«Είναι τιμή και χαρά μας που οι Λειψοί όχι μόνο αναζωογονούν σώμα και πνεύμα, αλλά επίσης εμπνέουν ταλαντούχους συγγραφείς όπως τον Κώστα Κρομμύδα, ώστε να ξετυλίξουν τις σκέψεις και τη φαντασία τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος που είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τον προορισμό και το μυθιστόρημα, τόσο στο εκλεκτό ακροατήριο της πρώτης παρουσίασης του βιβλίου στην Αθήνα, όσο και στην πρόσφατη εκδήλωση στο εξωτικό νησί των Δωδεκανήσων. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.