ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέλος του GRECA η Electronet

10:49 - 09 Οκτ 2012 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέλος του GRECA (Greek e-Commerce Association) είναι η Electronet μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.electronet.gr. Στόχος της κίνησης αυτής είναι να συμμετάσχει σε μία ευρύτατη συνεργασία επιχειρήσεων του κλάδου ηλεκτρονικού εμπορίου, για την αξιοποίηση των νέων τάσεων της αγοράς που εκδηλώνονται μέσα από την ταχύτατη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του GRECA, και εκλέχθηκε το διοικητικό συμβούλιο. Παράλληλα συμφωνήθηκαν οι πρώτες κινήσεις για τη θεσμοθέτηση κανόνων ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα.

 

Ο Γενικός Διευθυντής της Electronet Γιώργος Μπουρλέκας, αναφερόμενος στη συμμετοχή της εταιρίας στον GRECA τόνισε: «η Electronet παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στην αγορά που δραστηριοποιείται και προσπαθεί να δώσει στον τελικό καταναλωτή προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή μας στον GRECA θα προσθέσει στην εταιρία μία σειρά από οφέλη, τα οποία εν συνεχεία θα λειτουργήσουν προς όφελος του καταναλωτή».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.