ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χανιά: «Κάθε Τρίτη βγαίνουμε» μια πρωτοβουλία των επιχειρήσεων εστίασης για την τόνωση του κλάδου

11:11 - 20 Φεβ 2013 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Μετά τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τώρα και στα Χανιά επεκτείνεται η προσπάθεια των επιχειρήσεων εστίασης να προσελκύσουν πελατολόγιο προσφέροντας χαμηλές τιμές.

Έτσι, πενήντα δύο επιχειρήσεις εστίασης που δραστηριοποιούνται στον δήμο Χανίων συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «κάθε Τρίτη βγαίνουμε Χανιά» η υλοποίηση της οποίας άρχισε χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Απριλίου 2013.

Στόχος της προσπάθειας που γίνεται με συνεργασία του δήμου και του συλλόγου καταστημάτων εστίασης, είναι η τόνωση του κλάδου της εστίασης και η στήριξη της απασχόλησης και των θέσεων εργασίας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες των Χανίων να απολαμβάνουν κάθε Τρίτη ποιοτικές υπηρεσίες, γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές σε προσιτές τιμές.

Η έκπτωση αφορά πλήρες μενού με 10 ευρώ, ποτό με 5 ευρώ, καφέ με 2 ευρώ και φιάλη κρασί με 10 ευρώ.

«Επιθυμία μας είναι να καθιερωθεί αυτή η δράση με τη συμμετοχή και άλλων κλάδων της οικονομικής μας δραστηριότητας όπως έμποροι, ξενοδόχοι», επισήμανε ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης καλώντας όλες τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν.

Κάθε επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα, φέρει ειδική πληροφοριακή - προωθητική αφίσα στην είσοδό της ενώ ο κατάλογος με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις βρίσκεται διαθέσιμος ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό τόπο του δήμου Χανίων: www.chania.gr στη σελίδα του δήμου Χανίων στο facebook: www.facebook.com/Chania.city και τη σελίδα του Συλλόγου Εστίασης Ν. Χανίων στο facebook: www.facebook.com/estiasichania.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου καταστημάτων εστίασης Μιχάλη Μπουρδαντωνάκη «μέσα σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους τα οφέλη από τη δράση αυτή είναι σημαντικά. Και οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες εστίασης σε χαμηλές τιμές και η πόλη θα παραμένει ζωντανή» τόνισε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.