ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

UEFA Champions League & UEFA Europa League αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT

14:15 - 15 Οκτ 2014 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
UEFA Champions League & UEFA Europa League αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT
Ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε, μετά από διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε εχθές με την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την UEFA, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των αγώνων των δύο διοργανώσεων για την τριετία 2015-2018.

Ο OTE TV υποδέχεται τις δύο κορυφαίες Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου UEFA Champions League και UEFA Europa League στα κανάλια OTE SPORT, από τον Ιούλιο του 2015. 

Όλοι οι αγώνες και των δύο διοργανώσεων θα μεταδίδονται στα ανανεωμένα κανάλια OTE SPORT ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια. Πιο συγκεκριμένα:

  • Στο ChampionsLeague, ο ΟΤΕ TV θα προβάλει:
  • Aποκλειστικά όλους τους αγώνες των Playoff της διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες.
  • Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης.
  • Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTE TV και ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).
  • Στο EuropaLeague, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ChampionsLeague και EuropaLeague στον ΟΤΕ TVαπό το 2015. Η προσθήκη των δύο διοργανώσεων στο πρόγραμμα του OTETV εντάσσεται στη στρατηγική μας για την περαιτέρω ποιοτική ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης μέσα από στοχευμένες επιλογές. Με το ChampionsLeague, το EuropaLeagueκαι τις άλλες κορυφαίες διεθνείς και ελληνικές διοργανώσεις που φιλοξενεί ο OTETV, οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν με διαφορά το πλουσιότερο αθλητικό πρόγραμμα στη χώρα».

 

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες των καλύτερων ομάδων στον κόσμο σε ζωντανή μετάδοση, αλλά και ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση μέσα από τα κανάλια OTE SPORT, με την υποστήριξη της δημοσιογραφικής ομάδας του ΟΤΕ TV.  

Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, με κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο (πχ Barclays Premiere League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Κύπελλο Ελλάδας, Football League), μπάσκετ (NBA, ACB, Lega Basket κα), τένις (ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour 500 & 250 κα) και μηχανοκίνητο αθλητισμό (Formula 1, Moto GP, WRC κα). Μέσα από τα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT, οι συνδρομητές του απολαμβάνουν πάνω από 50 ζωντανές μεταδόσεις την εβδομάδα και πλούσια αθλητική ενημέρωση μέσα από τις αθλητικές εκπομπές του ΟΤΕ TV.

 

Ο OTE TV συνεχώς εμπλουτίζει το αθλητικό του πρόγραμμα με ποιοτικές επιλογές για το φίλαθλο κοινό, ενώ σύντομα θα διαθέσει 2 νέα αθλητικά κανάλια και θα αναβαθμίσει όλα τα κανάλια OTE SPORT σε high definition.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.