ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τη...σκόνη του "Fast & Furious 7" έφαγαν οι "50 Αποχρώσεις του Γκρι"

12:57 - 06 Απρ 2015 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Τη...σκόνη του "Fast & Furious 7" έφαγαν οι "50 Αποχρώσεις του Γκρι"
Ρεκόρ 143 εκατομμυρίων δολαρίων σε εισπράξεις εισιτηρίων κατέγραψε η ταινία "Fast & Furious 7", κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οπότε και έκανε κινηματογραφική πρεμιέρα στις ΗΠΑ. Η ταινία κατόρθωσε το μεγαλύτερο άνοιγμα τον Απρίλιο, αφήνοντας πίσω όχι μόνο το περσινό "Captain America: The Winter Soldier" που είχε κάνει 95 εκατομμύρια εισπράξεις αλλά και το φετινό, πολυσυζητημένο "50 Αποχρώσεις του Γκρι"- το οποίο, σημειωτέον, κατείχε το ρεκόρ εισιτηρίων μέχρι στιγμής.

Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας "Fast & Furious 7", εκτός από το ότι έτυχε μεγάλης προβολή στα μέσα, χρονικά συνέπεσε και με την αργία του Καθολικού Πάσχα, παράγοντες που εν μέρει εξηγούν την έκρηξη ενδιαφέροντος από πλευράς του κοινού να την παρακολουθήσουν.

Ωστόσο, ενδεχομένως, ο σημαντικότερος λόγος που κάνει την ταινία να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως πρόκειται για την τελευταία ταινία του αδικοχαμένου ηθοποιού και πρωταγωνιστή της, Paul Walker, που σκοτώθηκε πέρυσι σε αυτοκινητιστικό. Μάλιστα, επειδή ο Walker δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει όλες τις σκηνές, σε αρκετές εξ αυτών τον αντικατέστησε ο αδερφός του, Caleb.

Στα αριστερά, ο αδερφός του Paul Walker, Caleb.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:41 - 06 Απρ 2015

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.