ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμπουράκης και Ιγνατίου πιστεύουν ότι το Mega μπορεί να αναστηθεί!

13:22 - 04 Ιαν 2017 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Καμπουράκης και Ιγνατίου πιστεύουν ότι το Mega μπορεί να αναστηθεί!
Οι δημοσιογράφοι του Mega Δημήτρης Καμπουράκης και Μιχάλης Ιγνατίου, με αναρτήσεις τους στο Facebook τις τελευταίες ώρες αφήνουν να εννοηθεί πως γίνονται σοβαρές προσπάθειες επαναλειτουργίας του Mega.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης έγραψε συγκεκριμένα: «Για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, είμαι λίγο πιο αισιόδοξος ότι το Mega μπορεί να εκπέμψει ξανά με όλο του το πρόγραμμα, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό. Γίνονται επιτέλους σοβαρές προσπάθειες. Είθε».

 

Ο Μιχάλης Ιγνατίου, ανταποκριτής του Mega στις ΗΠΑ, με τη σειρά του... υιοθέτησε την ανάρτηση του Καμπουράκη και σημείωσε:

 

"Είναι φανερό ότι κάτι γνωρίζει ο καλός συνάδελφος. Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ συμφωνώ μαζί του ότι χθες το βράδυ «γίνονταν επιτέλους σοβαρές προσπάθειες». Δεν γνωρίζω τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το αποτέλεσμα… Μακάρι τα νέα να είναι καλά.

 

Το βασικό και πλέον σημαντικό στην περίπτωση του Mega, και μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα και όταν την αισιοδοξία ακολουθεί πάντα η απαισιοδοξία, είναι να ανοίξει το κανάλι. Για να συμβεί αυτό πρέπει να ευθυγραμμιστούν τα άστρα πολλών παραγόντων, και αυτό δεν είναι εύκολο".

 

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για να δούμε αν οι πληροφορίες των καλών συναδέλφων θα επιβεβαιωθούν...

Τελευταία τροποποίηση στις 16:31 - 04 Ιαν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.