ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΟΣΠΕΡΤ: Η Digea θέλει να επιβάλλει το κλείσιμο του Mega

08:18 - 15 Φεβ 2017 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
«Μετά το μαύρο και στον 902 που τολμούσε(!!!) να αναμεταδίδει το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγωνιζόμενων εργαζομένων της ΕΡΤ την εποχή του μαύρου και με τις πλάτες ή και τις εντολές -σίγουρα όμως με τις επιθυμίες- της τότε κυβέρνησης των ΣαμαροΒενιζέλων, έχουμε νέα αυθαιρεσία από τον ″επιβήτορα″ των δημόσιων συχνοτήτων που της ″χαρίστηκαν″ για 15 χρόνια με το νόμο και τον διαγωνισμό της συγκυβέρνησης το 2014», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση.

Η Digea θα ρίξει «μαύρο» σε ένα ιδρυτικό μέλος της, «αδιαφορώντας για όλα αυτά που έλεγαν όλο τον προηγούμενο καιρό οι ″νταβατζήδες″ καναλάρχες μέτοχοί της μην υπολογίζοντας ακόμα και τους νόμους της αγοράς λες και το Mega χρωστάει μόνο σε αυτήν», συνεχίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Ούτε κουβέντα τώρα πια για τους εργαζόμενους που χάνουν τις δουλειές τους» υπογραμμίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ, που μαζί με την ΠΟΕΣΥ έχει προκηρύξει για αύριο, Τετάρτη, πανελλαδική τρίωρη στάση εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς, από τις 18:00 έως τις 21:00, ενάντια στην αυθαίρετη, όπως αναφέρει, απόφαση της Digea για το «μαύρο» στο MEGA.

Συμπληρώνοντας για τους εργαζόμενους η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει: «Ούτε κουβέντα τώρα πια για τους εργαζόμενους που χάνουν τις δουλειές τους, τους οποίους αφού τους ενέσπειραν τον φόβο και την ανασφάλεια, θέλησαν να τους χρησιμοποιήσουν ενάντια σε όλους, στον ″υπουργό καναλάρχη″, στην ανάγκη νομιμότητας του τηλεοπτικού τοπίου που έπρεπε να επέλθει μετά από 27 χρόνια κ.λπ., ώστε να εκβιάζουν από την μεριά τους την κυβέρνηση για το συμφέρον τους, όπως πάντα έκαναν και τους περνούσε μέχρι σήμερα. Τελείωσαν τα άλλοθί τους όμως! Έπεσαν οι μάσκες, και όχι λόγω εποχής».

Επίσης, η ΠΟΣΠΕΡΤ απαιτεί «εδώ και τώρα από την κυβέρνηση, το ΕΣΡ και την Δικαιοσύνη (έχει γίνει προσφυγή ενάντια σε αυτή την κατάπτυστη απόφαση της DIGEA), νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα, ώστε να πάψουν οι αυθαιρεσίες και να σταματήσει το καθεστώς ανομίας και εκμετάλλευσης στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο».

Τέλος, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ώρα της στάσης, έξω από τα γραφεία της DigeaIGEA στο Μαρούσι.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:55 - 15 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.