ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δυστυχώς, είναι επίσημο:Το 2019 η συνέχεια του Game of Thrones!

09:22 - 05 Ιαν 2018 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Δυστυχώς, είναι επίσημο:Το 2019 η συνέχεια του Game of Thrones!
Οι λάτρεις της σειράς φαινόμενο Game of Thrones ήλπιζαν πως ο όγδοος και τελευταίος κύκλος θα επιστρέψει με έξι επεισόδια το 2018. Τα μαντάτα, ωστόσο, ήδη από την περασμένη χρονιά δεν ήταν καλά καθώς ακουγόταν έντονα πως το έτος που ήδη διανύουμε θα είναι έτος… ανάπαυσης.

Όσο κι αν ήταν ψιλοαναμενόμενο πως το 2018 ήταν χρονιά... παύσης, οι λάτρεις του Game of Thrones, της σειράς που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στην ιστορία της τηλεόρασης, έτρεφαν την κρυφή ελπίδα πως ο 8ος κύκλος ίσως και να κυκλοφορήσει εντός της φετινής χρονιάς. 

Έτσι, η HBO που μέχρι τώρα δεν είχε πάρει επίσημη θέση, αποφάσισε να βάλει τέλος στην παραφιλολογία και να ανακοινώσει επίσημα πως το Game of Thrones θα προβληθεί ξανά στους δέκτες μας το 2019!

Η ομάδα των σεναριογράφων θα αποτελείται από τους Ντέιβιντ Μπένιοφ, Ντ. Μπ. Γουάιζ, Μπράιαν Κόγκμαν και Ντέιβ Χιλ και αναμφίβολα, η αποστολή τους κάθε άλλο παρά εύκολη αναμένεται, καθώς είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στο Westeros και ουδείς γνωρίζει αν μέσα σε μόλις 6 (!) επεισόδια μπορούν να τα «χωρέσουν» όλα και να ικανοποιήσουν τους fan της σειράς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.