ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τηλεοπτικές άδειες: Έξι κατέθεσαν φακέλους για τον διαγωνισμό

16:15 - 11 Ιαν 2018 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Τηλεοπτικές άδειες: Έξι κατέθεσαν φακέλους για τον διαγωνισμό
Έξι συνολικά εταιρείες κατέθεσαν τελικά φάκελο για τη διεκδίκηση τηλεοπτικών αδειών. Ο ΣΚΑΪ έκανε την αρχή και ακολούθησαν Star, Alpha, E, ΑΝΤ1 και η εταιρεία Τηλεοπτική Ελληνική.

Η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων έληξε στις 15:00 το μεσημέρι και το ΕΣΡ θα κάνει τον πρώτο τυπικό έλεγχο προκειμένου να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες και επίσημα τις υποψηφιότητες.

Περίπου στις 17.30 το απόγευμα θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων που κατέθεσαν φάκελο. Πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρεία Τηλεοπτική Ελληνική ανήκει στον Φίλιππο Βρυώνη, πρώην ιδιοκτήτη του Ε.

Με την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, επιβεβαιώθηκε δυστυχώς πως το Mega δεν θα διεκδικήσει κάποια εκ των αδειών και οι εργαζόμενοί του ζουν πραγματικά δραματικές ώρες. Το μεσημέρι έβγαλαν στον αέρα και έκτακτο δελτίο για να γνωστοποιήσουν την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει και που ουσιαστικά έπειτα από 21 μήνες ομηρίας, τώρα κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο και να χάσουν τα δεδουλευμένα τους.

Τέλος, να σημειώσουμε πως εκτός διαγωνισμού μένει και ο Δημήτρης Μάρης, που αρχικά πολλοί πίστευαν ότι θα αποτελέσει την έβδομη υποψηφιότητα.

Οι υποψήφιοι που υπέβαλλαν τους φακέλους με τα απαραίτητα έγγραφα, θα πρέπει να καταβάλλουν παράβολο 30.000 ευρώ και εγγυητική επιστολή 3,5 ύψους εκατομμυρίων ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:56 - 12 Ιαν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.