ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράταση ζωής για το «θεματικό» Mega από το ΕΣΡ

14:41 - 05 Μαρ 2018 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Παράταση ζωής για το «θεματικό» Mega από το ΕΣΡ
Κέρδισε χρόνο το Mega, μέσω του ΕΣΡ, με τους εκπροσώπους του καναλιού να ζητούν να μην πέσει "μαύρο", καθώς το τελευταίο διάστημα λειτουργεί ως "θεματικό" κανάλι και όχι σαν κανάλι γενικού περιεχομένου.

Με αυτό τον τρόπο επιχειρούν να πείσουν πως το κανάλι δεν πρέπει να κλείσει επειδή δεν κατέθεσε αίτηση για άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας. Ζητούν το κανάλι να χαρακτηριστεί θεματικό και να υπόκειται στις διατάξεις του νόμου που αφορά τους σταθμούς που διεκδικούν θεματική άδεια και όχι τους τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν υποβάλει αίτηση για να λάβουν άδεια εκπομπής γενικού περιεχομένου.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ζήτησε από τους νομικούς εκπροσώπους του Mega να καταθέσουν υπόμνημα με τις θέσεις τους μέχρι τις 12 Μαρτίου, το αργότερο δηλαδή ως την επόμενη Δευτέρα.

Μέχρι τότε, συνεπώς, το Mega δεν πρόκειται να κλείσει, αλλά θα πρέπει και οι υπεύθυνοι του σταθμού να αναλάβουν στο μεταξύ τις ευθύνες τους και να τρέξουν τις εξελίξεις. Και μένει φυσικά να φανεί, αν όντως υπάρχει διάθεση να διεκδικηθεί θεματική άδεια ή απλώς πρόκειται για ένα τέχνασμα προκειμένου να κερδίσουν χρόνο οι μέτοχοι του καναλιού, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.