ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

NOVA προς Βασιλειάδη: Άμεσα η επανέναρξη του πρωταθλήματος

22:38 - 19 Μαρ 2018 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
NOVA προς Βασιλειάδη: Άμεσα η επανέναρξη του πρωταθλήματος
Ραντεβού με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη ζητά την προσεχή Πέμπτη το μεσημέρι το συνδρομητικό κανάλι της NOVA, για το θέμα της διακοπής του πρωταθλήματος, μετά την άρνηση της Super League να αναλάβει πρωτοβουλίες για την άμεση επανέναρξή του.

Με επιστολή προς τον Γιώργο Βασιλειάδη η NOVA, το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, ζητά να συναντηθεί μαζί του. Στη συνάντηση που επίκειται οι άνθρωποι της NOVA θα ζητήσουν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού η διακοπή του επηρεάζει οικονομικά το κανάλι, αλλά και κατ΄ επέκταση το «προιόν» στο σύνολό του (ομάδες, παίκτες, και ψηφιακή πλατφόρμα).

Σε απαντητική επιστολή, η διοργανώτρια αρχή ξεκαθάρισε πως «δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα για την διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου», τόνισε πως «τέτοια γεγονότα συνέβαιναν και συμβαίνουν ανέκαθεν στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού» και σχολίασε πως ο μοναδικός υπεύθυνος για την διακοπή είναι ο υφυπουργός.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η σύμβαση της Super League με το συνδρομητικό κανάλι περίπου 1.5 εκ. ευρώ για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται, ποσό που μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί, αν η επανέναρξη του πρωταθλήματος γίνει μετά το Πάσχα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.