ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ

20:30 - 06 Νοε 2018 | ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ
Την αναστολή των κινητοποιήσεών της ανακοίνωσε «μέχρι νεωτέρας» η ΠΟΣΠΕΡΤ, τονίζοντας πως «όλα τα αιτήματα των απεργιακών μας κινητοποιήσεων, εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και αυτή καθ΄εαυτή την αναπτυξιακή πορεία της ΕΡΤ, στην τροχιά της οποίας μπήκε η εταιρεία μετά από δυόμισυ χρόνια στασιμότητας».

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ ζητούσαν προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού, τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της ΚΥΑ, υπογραφή ΣΣΕ, ολοκλήρωση οργανογράμματος και καταβολή των δεδουλευμένων τής προ του «μαύρου» περιόδου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «τα εμπλεκόμενα υπουργεία το ΥΨΗΠΤΕ και κυρίως το ΥΠΟΙΚ, μας έδειξαν ότι πάσχουν από επιλεκτική βαρηκοϊα, δείχνοντας τα αντανακλαστικά τους μόνο στις κραυγές μερικών που παρουσιάζονται ως "εσωτερική αντιπολίτευση" του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και στις υλακές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν έχει σταματήσει τις επιθέσεις της εναντίον της ΕΡΤ χρησιμοποιώντας μάλιστα τελευταία ως "όπλα" τις ανυπόστατες "αριστερές" καταγγελίες πρώην στελεχών που είναι όπως φαίνεται "συστρατευμένοι στην κοινή αντίληψη"» μαζί τους. Αντανακλαστικά, που τα εποπτεύοντα υπουργεία δεν έδειξαν στα δικά μας ζητήματα,τα οποία θέτουμε διαρκώς ήδη από το 2015 και συμπεριλαμβάνονταν όπως ξέρετε ως θεμελιώδη αιτήματα και στις απεργιακές μας κινητοποιήσεις».

Αιτήματα που αφορούν, συνεχίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ, «στο παρόν και στο μέλλον των εργαζομένων, κι όχι απλά στην ικανοποίηση των ιδιοτελών στρατηγικών του καπρίτσιου και των σκοπιμοτήτων μιας μικρής ετερόκλητης ομάδας».

«Επειδή δεν σκοπεύουμε να παράσχουμε κανενός είδους άλλοθι σε κανέναν και κυρίως σε όσους βρίσκονται στον πυρήνα ή στις "παρυφές" (ως μέλη ή ως "συστρατευμένοι") στην επι της ουσίας κυβερνώσα "εσωκομματική αντιπολίτευση", η οποία στην πραγματικότητα προκάλεσε την υφιστάμενη σήμερα ακυβερνησία της ΕΡΤ, αναστέλλουμε μέχρι νεωτέρας τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις που έχουμε προαναγγείλλει, γεγονός βέβαια που δεν μας εμποδίζει να συμμετάσχουμε στην 24ωρη απεργία της 14/11/2018 που έχει εξαγγείλλει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας προβάλλοντας έτσι και τα δικά μας αιτήματα. Ο αγώνας συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα δίκαια αιτήματά μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.