ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Intracom Telecom ανέλαβε έργο στην Γκάνα

12:56 - 19 Ιουλ 2010 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Η INTRACOM TELECOM, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή συμβολαίου αξίας 1,2 εκ. δολαρίων με τη DiscoveryTel Ghana, για την ανάπτυξη του πρώτου δικτύου Mobile WiMAX στην Γκάνα.
Στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης η INTRACOM TELECOM θα υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο Mobile WiMAX, βασισμένο στα προϊόντα της OmniMAX και OmniBAS (πλατφόρμα WiMAX & πλατφόρμα μικροκυματικών συστημάτων υψηλής χωρητικότητας τεχνολογίας Ethernet αντίστοιχα). Στο έργο θα χρησιμοποιηθεί η λύση uni|MS της INTRACOM TELECOM για την ολοκληρωμένη παρακολούθηση και διαχείριση του δικτύου της DiscoveryTel.
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2010 και θα δώσει τη δυνατότητα στην DiscoveryTel Ghana να παρέχει ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες σε εταιρικούς και οικιακούς χρήστες στην πρωτεύουσα της Γκάνας (πληθυσμού 2 εκ. κατοίκων), και στην ευρύτερη περιοχή. Στην σύμβαση επίσης, προβλέπεται η επέκταση της συνεργασίας για την παροχή αντίστοιχων ευρυζωνικών υπηρεσιών και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

"Η ζήτηση υπηρεσιών φωνής και δεδομένων στη Δ. Αφρική αυξάνεται ραγδαία. Σε αυτό το διαρκώς αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την INTRACOM TELECOM και να εκμεταλλευτούμε τις τεχνολογικά προηγμένές και οικονομικά αποδοτικές ασύρματες λύσεις της προκειμένου να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ευρυζωνικές υπηρεσίες στους πελάτες μας" σχολίασε ο κ. Λεωνίδας Σκαρλάτος, Πρόεδρος του ομίλου και Γενικός Δ/ντής Λειτουργιών (COO) της DiscoveryTel. "Τα νέα ασύρματα προϊόντα της εταιρίας δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας, να προσφέρουν υψηλού επιπέδου ευρυζωνικές υπηρεσίες άμεσα και με πολύ χαμηλό λειτουργικό κόστος. Είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στο έργο της DiscoveryTel τόσο με τις προηγμένες πλατφόρμες OmniMAX και OmniBAS της εταιρίας, όσο και με την πολυετή εμπειρία μας στην ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας σύνθετων έργων παγκοσμίως", δήλωσε ο κ. Στέφανος Χατζηαγάπης, επικεφαλής του επιχειρηματικού τομέα ασύρματων λύσεων της INTRACOM TELECOM.
Σχετικά με το OmniMAX

Το OmniMAX είναι μια κορυφαία και καινοτόμος λύση WiMAX η οποία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν σταθερές και ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες. Αποτελεί ιδανική λύση για εδραιωμένους αλλά και νέους παρόχους επιτρέποντας τη γρήγορη υλοποίηση εξελιγμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών, εγγυημένη απόδοση και χαμηλό κόστος επένδυσης. Το OmniMAX λειτουργεί σε συχνότητες 2.5 - 2.7 GHz και 3.4 - 3.8 GHz, είναι απόλυτα συμβατό με τις προδιαγραφές των πιστοποιήσεων IEEE 802.16e-2005 και WiMAX Forum Wave-II, ενώ συμβάλλει οικολογικά λόγω της μειωμένης κατανάλωσης ισχύος.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.