ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

WIND: Πρόγραμμα κατάρτισης και πρόσληψης νέων

11:34 - 06 Οκτ 2015 | ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
WIND: Πρόγραμμα κατάρτισης και πρόσληψης νέων
Στην πρόσληψη δέκα νέων στελεχών, αφού πρώτα εξασφαλίσει την κατάρτισή τους, προχωρά η Wind στο πλαίσιο του προγράμματος WIND Young Talents Graduate Trainee Program.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους που είναι κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση στους κλάδους Διοίκησης Επιχειρήσεων, Marketing, Πληροφορικής,  Οικονομικών, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μηχανικής χωρίς να απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία. Στόχος του προγράμματος δεν είναι να καλυφθούν οργανικά κενά της εταιρίας αλλά να αναδειχθούν τα αυριανά δυναμικά στελέχη που θα ηγηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αγορά και όχι μόνο, όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής. Το WIND Young Talents- Graduate Trainee Program περιλαμβάνει στάδια αξιολογήσεων και συνεντεύξεων από τα οποία θα προκύψουν οι δέκα ταλαντούχοι νέοι που θα προσληφθούν από την WIND Ελλάς, όπως εξήγησε η γενική διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της WIND Ελλάς, Ιωάννα Τσίτουρα.

Η ολοκλήρωση των σταδίων σηματοδοτείται από την παρουσία των Mentors (Καθοδηγητές) όπου καταξιωμένα στελέχη και επικεφαλής οργανωτικών μονάδων της εταιρίας θα αναλάβουν να καθοδηγήσουν τους 10 επιλεγέντες, ώστε να ενταχθούν στην ομάδα της WIND. Κάθε ένας από τους δέκα ταλαντούχους νέους που θα επιλεγούν θα προσληφθεί από την εταιρία και θα αμείβεται κατά τη διάρκεια της 18μηνης εκπαίδευσης, που θα ακολουθήσει σε ποικίλες οργανωτικές δομές της εταιρείας, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσα από ένα προσωποποιημένο πλάνο ανάπτυξης. Το πρόγραμμα θα είναι κυκλικό και θα επαναληφθεί μετά τη λήξη του πρώτου με νέους αποφοίτους. Η κατάθεση των αιτήσεων ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τις 25 Οκτωβρίου και οι αιτήσεις υποβάλλονται στο www.windyoungtalents.gr.

Ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών, πάντως, και ειδικά η WIND όπως επεσήμανε και ο κ. Ζαρκαλής αν και κατάφερε να επανέλθει σε μία κανονικότητα δύο εβδομάδες μετά την επιβολή των capital controls επανεκκινώντας τις επενδύσεις, περνά και φέτος μια δύσκολη χρονιά, η οποία αναμένεται να κλείσει με αρνητικό πρόσημο: «Ο κλάδος είναι από τους λίγους που συνέχισε τις επενδύσεις και μέσα στην κρίση. Περιμένουμε πλέον από την Πολιτεία να τον αγκαλιάσει και να δούμε στην πράξη το φιλικό επενδυτικό κλίμα» κατέληξε.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:45 - 06 Οκτ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.